05/06/2019

Στην τελική ευθεία το ιδιοκτησιακό του ΑΟΚ Κέρκυρα

Απ' ότι φαίνεται, έχει αρχίσει η... αντίστροφη μέτρηση για να διευθετηθεί το θέμα του ιδιοκτησιακού στον ΑΟΚ Κέρκυρα, με την πώληση ή μη της ομάδας.


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Λάμπρος Γεωργακόπουλος, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και τις τελευταίες εβδομάδες ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου είχε επαφές με υποψήφιους αγοραστές.


Σε επικοινωνία που είχαμε με πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΠΑΕ, μας εξέφρασε την πίστη του ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί λύση. Η στιχομυθία μας μαζί του, είχε ως ακολούθως:


- Σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα της παραχώρησης της ομάδας;
«Ο Λάμπρος, εδώ και ενάμιση μήνα, είναι σε συζητήσεις με συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Όπως καταλαβαίνεις, στη μέση υπάρχουν και δικηγόροι, που "τρέχουν" την υπόθεση. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα έχουμε εξελίξεις και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν»


- Αληθεύει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται για να αποκτήσει την ΠΑΕ;
«Κοίτα... Το θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά ο Λάμπρος και κανένας μας δεν γνωρίζει επακριβώς με ποιούς ανθρώπους κουβεντιάζει. Περιμένουμε αυτές τις μέρες να μας ενημερώσει κι εμάς, για να δούμε τι θα κάνουμε. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Για ποιό λόγο ο κ. Μαρινάκης να θέλει να πάρει μα ομάδα σαν την Κέρκυρα, που βρίσκεται στην άκρη της Ελλάδας, που είναι ουσιαστικά στη Β' Εθνική, με ελάχιστα έσοδα και η οποία συν τοις άλλοις χρωστάει ένα κάρο λεφτά, δεξιά και αριστερά;»


- Ισχύει ότι γίνονται συζητήσεις με τον εφοπλιστή, Βίκτορα Ρέστη;
«Απ' όσο γνωρίζω, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές είναι τρεις και μεταξύ αυτών νομίζω πως είναι και ο κ. Ρέστης»


- Του χρόνου ο ΑΟΚ θα συμμετάσχει κανονικά στη Super League 2, ή μήπως η ομάδα υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί;
«Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα, είτε με εμάς είτε με κάποιους άλλους, η ομάδα θα λειτουργήσει και θα "κατέβει" στο Πρωτάθλημα. Εκτιμώ πάντως ότι το πιθανότερο είναι να αλλάξει χέρια πολύ σύντομα»


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb