05/06/2019

Το Εθνικό Στάδιο διεκδικεί για έδρα ο Κρόνος

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα τεθεί επί τάπητος στον Κρόνο Αργυράδων το ζήτημα της έδρας της ομάδας, για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Στο... στόχαστρο, όπως είναι λογικό, έχει μπει το Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, το μεγαλύτερο και καλύτερο γήπεδο του νησιού.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, οι ιθύνοντες των «μπλε» έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα με στελέχη της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚΚ, ωστόσο το θέμα δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.


Το συγκεκριμένο γήπεδο, πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέτουν η Football League και η ΕΡΤ, γι' αυτό και το Δ.Σ. του Κρόνου θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το σωματείο να φιλοξενηθεί σ' αυτό.


Οι Αργυραδίτες θεωρούν πως η ομάδα επιβάλλεται να παίξει στο Εθνικό Στάδιο, καθότι ο σύλλογος ανήκει πλέον σε επαγγελματική Κατηγορία και είναι από τους δύο κορυφαίους του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb