03/06/2019

Περιζήτητος ο Γιάννης Χονδρογιάννης!

Τη σαιζόν που πέρασε, ο Γιάννης Χονδρογιάννης άφησε το στίγμα του και την... ανεξίτηλη σφραγίδα του στον Κρόνο Αργυράδων. Ανέλαβε την ομάδα στις 23 Νοεμβρίου 2018, όταν εκείνη ήταν σε πολύ άσχημη αγωνιστική, βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση και συνέβαλε στη ραγδαία μεταμόρφωσή της, σε όλους τους τομείς, βάζοντάς τη σε... τροχιά τίτλου στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.


Η προσφορά του Κερκυραίου τεχνικού στους «μπλε», ήταν τεράστια, η δουλειά του απέδωσε αποτελέσματα και απέφερε καρπούς, ενώ η συμβολή του στην πελώρια επιτυχία της ανόδου στην Football League υπήρξε πολύ μεγάλη, έστω κι αν ορισμένοι συνάδελφοί του αρνούνται να το παραδεχθούν και να το αναγνωρίσουν, είτε από ζήλια, είτε για άλλους λόγους.


Το τελευταίο δίμηνο, ο Χονδρογιάννης είναι χωρίς ομάδα, αλλά αυτό ενδεχομένως να μη συνεχιστεί για πολύ ακόμη, αφού -όπως μαθαίνουμε- έχει δεχθεί κάποιες επίσημες ή ανεπίσημες «κρούσεις». Απ' ότι, λοιπόν, πληροφορούμαστε, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιάδας Καρουσάδων, δεδομένου ότι είναι εξαιρετικές οι σχέσεις του έμπειρου προπονητή με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του σωματείου, Σπύρο Καρκαμπούνα. Επίσης, ενδιαφέρον (έστω και σε... φιλολογικό επίπεδο) φαίνεται να υπάρχει και από τη μεριά του Οδυσσέα Αυλιωτών. Φημολογείται εξάλλου ότι ο Χονδρογιάννης έχει πρόταση από ιστορική ομάδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που είναι νεοφώτιστη στην Γ' Εθνική και δεν αποκλείεται σε λίγες μέρες ο 59χρονος τεχνικός να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να κουβεντιάσει με τη Διοίκηση του εν λόγω συλλόγου.


Ο Γιάννης Χονδρογιάννης, έχοντας άδοξη λήξη συνεργασίας με τον Κρόνο (παραιτήθηκε στις 27 Μαρτίου, μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Θιναλιακό) κι έχοντας υποστεί το ισχυρό σοκ της απώλειας της αγαπημένης του συζύγου (την 1η Μαΐου), ετοιμάζεται να ξανασταθεί στα πόδια του. Είμαστε, λοιπόν, εν αναμονή του νέου «σταθμού» της προπονητικής του καριέρας....


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βησσαρίων, Βησσαρίωνας, Νικήτας, Νικήτη, Νικήτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb