02/06/2019

Νέα… ταρζανιά ετομάζει η Διοίκηση Ποζίδη!

Στον εφετινό Μεγάλο Τελικό του Προπαιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κέρκυρας, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (9/6), αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες Κ14 του Ορφέα και του ΠΑΟ Σφακιανάκης, οι οποίες θα «μονομαχήσουν» για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας. Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη και προσωπικά ο κ. Γεώργιος Κουλόπουλος, μεθοδεύει τη διεξαγωγή του αγώνα στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού (τέως ενωσιακό γήπεδο).


Για σταθείτε... Εδώ έχουμε ένσταση. Μια πολύ μεγάλη ένσταση! Θεωρεί κανείς σωστό να γίνει ο Μεγάλος Τελικός στο γήπεδο που έχει μισθώσει ο κ. Ιωάννης Σφακιανάκης και που το έχει κάνει ιδιωτικό μαγαζί; Είναι δίκαιο να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟ Σφακιανάκης; Είναι ηθικό να τελεστεί το ματς στο γήπεδο που... ξημεροβραδιάζεται ο κ. Κουλόπουλος; Είναι λογικό να δίνει η αναμέτρηση σε ένα γήπεδο, του οποίου οι ενοικιαστές έχουν απαγορέψει σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης να πάνε για να κάνουν τη δουλειά τους; Όχι, δεν είναι!


Κι ερωτούμε... Για ποιο λόγο, παρακαλούμε, δεν διεξάγεται ο αγώνας στο γειτονικό Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», που επίσης είναι ιδιωτικό, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί την έδρα του Ορφέα;


Ποια είναι η δική μας ταπεινή άποψη και πρόταση; Ότι η αναμέτρηση, δεδομένης της ιδιαιτερότητας που έχει, επιβάλλεται να γίνει σε ένα ουδέτερο γήπεδο. Η ιδανικότερη, λοιπόν, λύση, είναι το Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, που αποτελεί το καλύτερο γήπεδο του νησιού, είναι δημόσιος αθλητικός χώρος, αλλά και διαθέσιμο είναι. Άλλωστε, εκεί πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά μεταξύ Ακαδημιών, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία.


Αναμφισβήτητα, θα είναι πελώριο σκάνδαλο εάν εν τέλει ο (Πυργιώτης) κ. Γεώργιος Κουλόπουλος ορίσει την τέλεση του Μεγάλου Τελιού της Κατηγορίας Κ14, μεταξύ Ορφέα και ΠΑΟ Σφακιανάκης, στο ιδιωτικό ενωσιακό γήπεδο, δηλαδή στην επιχείρηση που έχει στήσει ο (Αθηναίος) κ. Σφακιανάκης. Όπως εντελώς λανθασμένη και γελοία ήταν η απόφαση της Διοίκησης Ποζίδη να διεξαχθεί στο ενωσιακό γήπεδο ο πρόσφατος Τελικός του Κυπέλλου μετταξύ Θιναλιακού - Αστέρα Πετριτή, με συνέπεια την παταγώδη αποτυχία του παιχνιδιού, αφού το παρακολούθησε ελάχιστος κόσμος, ενώ συγκεντρώθηκαν λίγα χρήματα για την ενίσχυση του άτυχου ποδοσφαιιριστή, Γιάννη Πάγκαλη.


Είμαστε, λοιπόν, πολύ περίεργοι να δούμε αν η Διοίκηση του κ. Ποζίδη θα προβεί σε μία ακόμη... ταρζανιά!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb