02/06/2019

Ο Καρκαμπούνας πρώτευσε στις εκλογές της Ολυμπιάδας

Το CORFUCORNER.GR, σε ρεπορτάζ του την περασμένη εβδομάδα, είχε αναφέρει ότι στην Γενική Συνέλευση της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, που είχε γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου, ο πρώην Πρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Καρκαμπούνας, ήταν ο μόνος που είχε εκδηλώσει ανοιχτά και ξεκάθαρα το ενδιαφέρον και την πρόθεσή του να αναλάβει ξανά τις τύχες της ομάδας. Αυτό, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε χθες Σάββατο (1/6), στις εκλογές του συλλόγου.


Ο κ. Καρκαμπούνας, που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, πρώτευσε σε σταυρούς και θα επιστρέψει στον προεδρικό θώκο έπειτα από τρία χρόνια, διαδεχόμενος τον Βασίλη Κληρονόμο, ο οποίος τελικά δεν έθεσε υποψηφιότητα. Να σημειωθεί ότι ο γιος του Σπύρου Καρκαμπούνα, ο Γιάννης, τη σαιζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Α1' Κατηγορία με την φανέλα του Αυγερινού Βαλανειού.


Η εφορευτική επιτροπή του σωματείου, γνωστοποίησε ότι ψήφισαν 78 άτομα. Τα άκυρα ψηφοδέλτια ήταν 5 και τα έγκυρα 73.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν:
Σπύρος Καρκαμπούνας 55
Ανδρέας Μπαντούνος 49
Κώστας Μπαντούνος 39
Χριστόδουλος Μπαντούνος 32
Δημήτρης Κλαδάς 30
Αλέξανδρος Κουρσάρης 30
Θανάσης Ψαρράς 29
Σπύρος Προβατάς 26
Σπύρος Κανταρέλης 11


Για την εξελεγκτική επιτροπή έλαβαν:
Κώστας Τσέπερης 38
Νίκος Πέττας 30


Στις αμέσως επόμενες μέρες, το νέο Δ.Σ. της Ολυμπιάδας θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα, με τον κ. Καρκαμπούνα να αναλαμβάνει την προεδρία του συλλόγου.

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb