02/06/2019

Η Κασσιώπη «το σήκωσε» στο Κ16

Ο ΑΟ Κασσιώπη (ή αλλιώς ΑΟΚ Κέρκυρα) κατέκτησε τον τίτλο στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας και... σήκωσε την κούπα στην Κατηγορία Κ16.


Στον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη χθες Σάββατο (1/6) το απόγευμα, στο Επιχειρηματικό Κέντρο του Κανονιού (τέως ενωσιακό γήπεδο), τα «συγκρότημα» του Βαγγέλη Καρπατσέλη νίκησε με το επιβλητικό 4-1 την Ολυμπιάδα Καρουσάδων/Αχιλλέα Νυμφών του Γιάννη Καλούδη και κέρδισε το τρόπαιο, σε ένα παιχνίδι το οποίο διαιτήτευσε ο Κώστας Τόμπρος.


Όσον αφορά τον Μικρό Τελικό, ανάμεσα στους Παξούς και τον Ορφέα, που ήταν προγραμματισμένος για το πρωί της ίδιας ημέρας και στο ίδιο γήπεδο, εν τέλει δεν πραγματοποιήθηκε, διότι οι Παξινοί δεν κατέστη εφικτό να μεταβούν στην Κέρκυρα. Ο αγώνας ματαιώθηκε, με τον Ορφέα του Σπύρου Βλάσση να βραβεύεται ως κάτοχος της 3ης θέσης.


ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (Κ16)


• Μικρός Τελικός (θέσεις 3η - 4η):


(Σάββατο 1 Ιουνίου 2019)
Επιχειρηματικό κέντρο Κανονιού
Α.Ο. Παξοί - Α.Γ.Σ. Ορφέας Κανονιού (Ματαιώθηκε)


• Μεγάλος Τελικός (θέσεις 1η - 2η):


(Σάββατο 1 Ιουνίου 2019)
Επιχειρηματικό κέντρο Κανονιούι
Α.Π.Σ. Ολυμπιάδα Καρουσάδων/Α.Ο. Αχιλλέας Νυμφών - Α.Ο. Κασσιώπη 1-4


Η τελική κατάταξη:
1η θέση: Α.Ο. Κασσιώπη (Α.Ο.Κ. Κέρκυρα)
2η θέση: Α.Π.Σ. Ολυμπιάδα Καρουσάδων/Α.Ο. Αχιλλέας Νυμφών
3η θέση: Α.Γ.Σ. Ορφέας Κανονιού
- Α.Ο. Παξοί


Σημείωση: Το CORFUCORNER.GR δεν θα κάνει φωτογραφικό αφιέρωμα στον Μεγάλο Τελικό του Κ16, λόγω του πρωτοφανούς, αντικανονικού και αντιδεοντολογικού αποκλεισμού της ιστοσελίδας μας από το ενωσιακό γήπεδο, ύστερα από απόφαση του Αθηναίου επιχειρηματία, κ. Ιωάννη Σφακιανάκη (εκ των μισθωτών του γηπέδου), γεγονός που παρεμποδίζει την προβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των κερκυραϊκών σωματείων. Η κατάσταση αυτή, ξεκίνησε από τις αρχές Ιανουαρίου του 2019 και τελεί υπό την ανοχή της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη στην ΕΠΣ Κέρκυρας.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb