31/05/2019

ΣΤΙΒΟΣ: «Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό η Δόση!

Η Κερκυραία αθλήτρια, Παναγιώτα Δόση, την περασμένη Τετάρτη (29/5) πραγματοποίησε άλμα 1.80 στο ύψος και επιβεβαίωσε το όριο συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων/Νεανίδων (Κ20), που θα διεξαχθεί το τετραήμερο 18-21 Ιουλίου 2019, στην πόλη Μπόρας της Σουηδίας.

 


Η πρωταθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρα, πέτυχε την επίδοση αυτή στους αγώνες «Αλεξάνδρεια», που άνοιξαν την αυλαία της σειράς των Γκραν Πρι στίβου, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

 


Τα «Αλεξάνδρεια» διοργανώθηκαν για 39η χρονιά στην Έδεσσα και το Δημοτικό Στάδιο της πόλης φιλοξένησε αρκετούς από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, ο ΓΥ.Σ. Έδεσσας, ο Δήμος Έδεσσας και η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ.

 

Φοβερός αγώνας έγινε στo ύψος των γυναικών, με την Δέσποινα Μαλταμπέ να ξεπερνάει το 1,82 μ. και να βελτιώνει το ατομικό της ρεκόρ το οποίο ήταν 1,79 μέτρα και έπιασε το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Η Παναγιώτα Δόση κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα με 1,80 μ., ύψος που της έδωσε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, δεδομένο του ότι το 1,83 μ. που έχει φέτος το πετύχει σε διοργάνωση που δεν ίσχυαν τα όρια. Στην τρίτη θέση του σημερινού αγώνα ήταν η Αλίκη Βαγγέλη με 1,80 μ.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb