31/05/2019

Απρέπεια και ματαιοδοξία «χρεώνουν» στον Γιάννη Καλούδη!

Την εφετινή ποδοσφαιρική σαιζόν, ο Γιάννης Καλούδης κάθισε στους πάγκους τεσσάρων συνολικά ομάδων. Στις δύο τα πήγε καλά (Κρόνος Αργυράδων και Κ16 Ολυμπιάδας/Αχιλλέα), ενώ στις άλλες δύο απέτυχε παταγωδώς (ΟΦΑΜ και Ολυμπιάδα). Από τους Αγιομαθίτες απολύθηκε και τους Καρουσαδίτες τους άφησε στα... κρύα του λουτρού!


Τον Κρόνο, ο 45χρονος τεχνικός τον κοουτσάρισε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Γ' Εθνικής, πετυχαίνοντας δύο νίκες και πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο Όμιλο και την άνοδο στην Football League. Όσον αφορά την Κ16 της Ολυμπιάδας/Αχιλλέα, την έχει οδηγήσει στον Μεγάλο Τελικό του αντίστοιχου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο (1/6).


Και περνάμε στα αρνητικά. Με τον Καλούδη στον πάγκο, ο ΟΦΑΜ είχε απώλεια σημαντικού εδάφους στη διεκδίκηση του τίτλου της Α1' Κατηγορίας και αποκλείστηκε στο Κύπελλο, γι' αυτό και στα τέλη Νοέμβρη «του έδωσαν τα παπούτσια στο χέρι», ενώ όταν παράτησε την ανδρική ομάδα της Ολυμπιάδας για να πάει στον Κρόνο, η Διοίκηση του συλλόγου των Καρουσάδων έγινε έξω φρενών και τον κατηγόρησε (ανεπισήμως) για ματαιοδοξία!


Πριν από λίγες μέρες, ο Κερκυραίος προπονητής έδωσε δύο συνεντεύξεις. Στην αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα SDNA.GR, μίλησε αναλυτικά για την εφετινή επιτυχία του Κρόνου, όμως δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο σπουδαίο έργο και τη μεγάλη συμβολή του προκατόχου του, Γιάννη Χονδρογιάννη. Στο κερκυραϊκό τηλεοπτικό κανάλι START, ο Γιάννης Καλούδης αναφέρθηκε (μεταξύ άλλων) στην διάκριση της παιδικής ομάδας της Ολυμπιάδας/Αχιλλέα να περάσει στον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος Κ16, αλλά δεν έβγαλε... τσιμουδιά για την πολύ αξιόλογη δουλειά του προκατόχου του, Δημήτρη Κουρσάρη. Οι Χονδρογιάννης και Κουρσάρης δεν έχουν προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση, ωστόσο -σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον- η στάση του Καλούδη απέναντί τους ήταν unfair και απρεπής!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb