24/05/2019

Εξώδικο στην ΠΑΕ από Βίλα και Αναστασίου

Η μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει ως προς την πληρωμή των ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ Κέρκυρα, οδήγησε δύο ακόμη εξ αυτών στην απόφαση να κινηθούν νομικά εναντίον της ΠΑΕ.


Ο λόγος, για τους Εμιλιάνο Βίλα και Αντώνη Αναστασίου, οι οποίοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απέστειλαν εξώδικο στους «κυανέρυθρους», ζητώντας να τους καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αλβανός δεξιός εξτρέμ και ο Έλληνας αριστερός μπακ, προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.


Φημολογείται, μάλιστα, πως την ίδια οδό είναι πιθανό ν' ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες του εφετινού ρόστερ του ΑΟΚ, όπως οι Μπρούνο Μότα, Σάββας Σιατραβάνης, Μπράνισλαβ Νίκιτς, Δημήτρης Σανδραβέλης, Γιάννης Πασάς και Παναγιώτης Λινάρδος, καθώς και ο πρώην προπονητής των «Φαιάκων», Νίκος Αναστόπουλος.


Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό, προσφυγή κατά της ΠΑΕ έχουν καταθέσει έξι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Άγγελος Βέρτζος, Αλέξανδρος Κούρος, Χρήστος Αναστασόπουλος, Στέλιος Κρητικός, Δημήτρης Χαντάκιας και Γιώργος Αποστολίδης.

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb