24/05/2019

Συνεχίζει με Κώστα Καλούδη Ο Άγιος Νικόλαος

Για ακόμη μία χρονιά, ο Κώστας Καλούδης θα βρίσκεται στον πάγκο του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία του με το σωματείο της νότιας Κέρκυρας.


Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος εφέτος οδήγησε την ομάδα στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής Κατηγορίας και στη συμμετοχή της στα play offs ανόδου στην Α1', ενώ πέρυσι την είχε ανεβάσει από τη Β' Κατηγορία στην Α'.


Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου του συλλόγου:
«Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον μέχρι τώρα προπονητή και κατά μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για την πορεία της ομάδα τα τρία τελευταία χρόνια, Κώστα Καλούδη. Παρά τις αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις που είχε, επέλεξε να ακολουθήσει την καρδιά του και να μείνει στην ομάδα του χωριού του. Εμείς από την πλευρά μας τον ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε ότι θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή μας στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του!»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb