23/05/2019

Παραβατική στάση της Διοίκησης Ποζίδη!

Πέρασαν τέσσερεις μήνες από τότε που το CORFUCORNER.GR ενημέρωσε επισήμως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας σχετικά με την πρωτοφανή απαγόρευση που έχει επιβληθεί στην ιστοσελίδα μας, να μην καλύπτει φωτογραφικά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης, στο Κανόνι.


Ήταν στις 24 Ιανουαρίου, ημέρα Πέμπτη, όταν το site μας είχε καταγγείλει γραπτώς στην ΕΠΣΚ ότι οι μισθωτές του ενωσιακού γηπέδου δεν επιτρέπουν στον συνεργάτη μας να φωτογραφίζει τα παιχνίδια των τοπικών και των εθνικών διοργανώσεων που γίνονται σ' αυτό. Μάλιστα, για το έγγραφο που καταθέσαμε στην γραμματεία της Ένωσης, πήραμε αριθμό πρωτοκόλλου.


Η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη όφειλε στην αμέσως επόμενη ή μεθεπόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. να φέρει το ζήτημα προς συζήτηση και να πάρει επίσημη θέση. Ωστόσο, η σοβαρή καταγγελία μας, ουδέποτε συμπεριλήφθηκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης! Την «έθαψαν» σε κάποιο συρτάρι! Κι αυτό, έγινε για έναν προφανή λόγο: Διότι οι κ.κ. Παναγιώτης Ποζίδης και Γεώργιος Κουλόπουλος, δεν θέλησαν να στραφούν εναντίον των επιχειρηματιών και φίλων τους, κ.κ. Ιωάννη Σφακιανάκη και Σπυρίδωνα Κουτσοκώστα, που τους έχουν νοικιάσει για 18 χρόνια το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ.


Η συμπεριφορά της Διοίκησης Ποζίδη, δεν είναι μόνο απαράδεκτη, αλλά πρωτίστως είναι παράνομη! Κι αυτό, επειδή έχει «εξαφανίσει» μια πρωτοκολλημένη καταγγελία, δηλαδή ένα επίσημο έγγραφο της Ένωσης, κάτι το οποίο αντιβαίνει κατάφωρα τους κανονισμούς!


Αυτή η παραβατική στάση της πλειοψηφίας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, δεν έχει προηγούμενο! Φυσικά, ο δικός μας αγώνας θα συνεχιστεί, δυστυχώς όμως δίχως να έχουμε την παραμικρή στήριξη των υπολοίπων ΜΜΕ του νησιού. Ήδη, έχουν ενημερωθεί επισήμως πολλά σωματεία, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Προφορικά έχει ενημερωθεί η ΕΠΟ και στο αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει επίσημη καταγγελία προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, ενώ όλα τα ανωτέρω θα κοινοποιηθούν σε αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης. Ο κάθε κατεργάρης, θα κάτσει στον πάγκο του!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb