22/05/2019

Συνεχίζει με Θάνο Αγάθο στο… τιμόνι η ΓΕΠ

Η ΓΕ Παλαιοκαστριτών εντιπωσίασε στο εφετινό Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, στο οποίο θριάμβευσε! Η ομάδα, αν και νεοφώτιστη, κατέκτησε τον τίτλο και την άνοδο, με τον Θάνο Αγάθο να αποτελεί τον... αρχιτέκτονα της μεγάλης επιτυχίας!


Φυσικό επόμενο, λοιπόν, ήταν να ανανεωθεί η εμπισροσύνη του σωματείου προς το πρόσωπο του 34χρονου (γεννηθέντα στις 17 Σεπτεμβρίου του 1985) Θάνου, που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΓΕΠ με τη διπλή ιδιότητα του τεχνικού και του ποδοσφαιριστή. Στενός συνεργάτης του, θα είναι ο Δημήτρης Καζιάνης, ο οποίος επίσης θα φοράει παράλληλα και την φανέλα του συλλόγου.


Να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν που ο Αγάθος ανεβάζει ομάδα από τη Β' τοπική Κατηγορία στην Α', ως προπονητής-παίκτης, αφού το ίδιο είχε πετύχει και πέρυσι με το Βέλος βελονάδων.


Το σχετικό δελτίο Τύπου των «κυανέρυθρων» έχει ως εξής:
«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Θ. Αγάθο για μια ακόμη χρονιά και στο πλευρό του βοηθό τον Δ. Καζιάνη!
Ευχόμαστε μια υγιή χρόνια και ότι καλύτερο για την νέα σεζόν!
Συνεχίζουμε...»


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb