22/05/2019

Ενισχύθηκε το Δ.Σ. του Κάβου

Ενισχυμένος βγήκε ο ΑΟ Κάβος από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, καθώς το Δ.Σ. πλαισιώθηκε από τρία νέα στελέχη.


Πιο συγκεκριμένα, στο Συμβούλιο της ομάδας εισήλθαν οι Γιάννης Βιτουλαδίτης, Αρσένης Μακαντάνης και Νίκος Πανδής. Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου της νότιας Κέρκυρας, έχει ως ακολούθως:


«Με τη φετινή σεζόν συμπληρώθηκαν 10 χρόνια παρουσίας του ανδρικού τμήματος της ομάδας μας στα Κερκυραϊκά γήπεδα. Με την ευκαιρία αυτή συγκλήθηκε ανοιχτή προς όλους Γενική Συνέλευση ώστε να παρθούν γενναίες αποφάσεις για το μέλλον αυτής της ομάδας και από τη βάση της, τα μέλη, να χαραχτεί η νέα πορεία της. Σε θετικό λοιπόν κλίμα έλαβε χώρα η Γενική Συνέλευση, από την οποία η ομάδα μας βγαίνει ακόμα πιο δυνατή και σίγουρα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.


Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόφαση της διεύρυνσής του και την προσθήκη σε αυτό τριών ακόμα ατόμων οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα για να φτάσει ο Σύλλογος εκεί που του αξίζει. Καλωσορίζουμε λοιπόν σε αυτή την οικογένεια τους:
1. Γιάννη Βιτουλαδίτη - εξαίρετος χαρακτήρας, αξιοσέβαστος στην Κερκυραϊκή κοινωνία και γνωστός σε όλο το νησί από την επιχειρηματική του δραστηριότητα.
2. Αρσένη Μακαντάνη - ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου μας και εκ των ιδρυτών του.
3. Νίκο Πανδή - ο "αρχηγός" με την ηγετική του φυσιογνωμία επιστρέφει!
Εντός των ημερών το νέο διευρυμένο Δ.Σ. θα συνεδριάσει και θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλοι της ομάδας μας θα αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και θα είναι δίπλα μας!»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb