21/05/2019

Ο Στέφανος Παππάς στην προεδρία του ΑΟ Κοντοκαλίου

Αλλάζει σελίδα ο ΑΟ Κοντοκαλίου, καθώς μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, τις τύχες του σωματείου ανέλαβε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.


Στην προεδρία του συλλόγου, εξελέγη ο Στέφανος Παππάς, που αποτελεί παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας. Τίμησε την φανέλα του ΑΟΚ για 25 ολόκληρα χρόνια, με ένα ενδιάμεσο μονοετές πέρασμα από τον Φαίακα.


«Σκοπός και στόχος μας, ως καινούργια Διοίκηση, είναι να οργανώσουμε το σωματείο σε όλους τους τομείς, ούτως ώστε να λειτουργήσει εύρυθμα και αρμονικά. Σε αυτή μας την προσπάθεια, θέλουμε κοντά μας τον κόσμο της περιοχής και από ‘κει και πέρα, εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ορθοποδήσει η ομάδα και να φτάσει στο επίπεδο που της αρμόζει», μας είπε ο κ. Παππάς, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.


Να επισημανθεί ότι καθήκοντα Γενικού Αρχηγού θα συνεχίσει να εκτελεί ο γιός του νέου Προέδρου του συλλόγου, Τάσος Παππάς, ο οποίος πέρυσι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, έπειτα από μια αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική καριέρα, εντός κι εκτός νησιού.


Η σύνθεση του καινούργιου Δ.Σ. του ΑΟ Κοντοκαλίου, έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος: Στέφανος Παππάς
Αντιπρόεδρος: Νίκος Μώρος
Γενικός Γραμματέας: Νίκος Κομιανός
Ταμίας: Σταμάτης Δολιανίτης
Γενικός Αρχηγός: Τάσος Παππάς
Τεχνικός Διευθυντής: Κώστας Νικόλας
Έφορος: Πέτρος Γκισδάκης
Υπεύθυνοςι Ακαδημίας: Βασίλης Αράθυμος, Γιάννης Κατσιάφας

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb