21/05/2019

Μπάχαλο της ΕΠΣΚ με τα παιδικά!

Στα εφετινά παιδικά Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κέρκυρας, ειδικά στο Κ16 και στο Κ14, επικρατεί ένα πραγματικό αλαλούμ, ένα μεγάλο κομφούζιο, με απόλυτη ευθύνη της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη!


Ο προγραμματισμός είναι τρομερά ερασιτεχνικός και καθίσταται πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς τη διαδικασία διεξαγωγής των αγώνων. Άλλα παιχνίδια γίνονται σαββατοκύριακο, άλλα γίνονται Δευτέρα ή Τρίτη, άλλα Πέμπτη ή Παρασκευή. Άλλα ματς πραγματοποιούνται πρωί, άλλα μεσημέρι και άλλα απόγευμα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή, με συνέπεια να... χάνεται η μπάλα και να δυσκολεύεται η προσπάθεια των ομάδων.


Και δεν είναι μόνο αυτό. Το Σάββατο γίνεται αγώνας της Ημιτελικής Φάσης και την επόμενη μέρα γίνεται αγώνας της Προημιτελικής Φάσης, της ίδιας διοργάνωσης. Το Σάββατο διεξάγεται η δεύτερη ημιτελική αναμέτρηση ενός ζευγαριού και προκύπτει ο ένας φιναλίστ, ενώ την Κυριακή πραγματοποιείται η πρώτη ημιτελική αναμέτρηση του άλλου ζευγαριού. Σκέτο μπάχαλο!


Πλησιάζουμε στα τέλη Μαΐου και ακόμη δεν έχουν γίνει οι Τελικές Φάσεις. Μάλιστα, οι Τελικοί της προπαιδικής Κατηγορίας (Κ14) έχουν οριστεί για την Κυριακή 9 Ιουνίου. Δηλαδή, η... πανέξυπνη Ένωση βάζει τα παιδιά του Γυμνασίου να παίζουν καλοκαιριάτικα. Έλεος!


Η προχειρότητα που επιδεικνύει η ΕΠΣΚ στις παιδικές διοργανώσεις, είναι απίστευτη! Δυσκολεύεται αφάνταστα η ζωή των μικρών ποδοσφαιριστών, που βρίσκονται σε πολύ τρυφερή ηλικία! Και φυσικά, δυσχερένεται η λειτουργία των Ακαδημιών του νησιού! Για το λόγο αυτό, άλλωστε, μειώνεται αισθητά κάθε χρόνο ο αριθμός των ομάδων που δηλώνουν συμμετοχή στις διοργανώσεις.


Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα έπρεπε να δείχνει περισσότερο σεβασμό στα ζητήματα που αφορούν τις υποδομές. Θα έπρεπε να δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, τα οποία αποτελούν το μέλλον του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συμβαίνει, με την κύρια υπαιτιότητα να την φέρει ο Γιώργος Κουλόπουλος, ο οποίος -απ' ότι μαθαίνουμε- κάνει το κουμάντο στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων. Ο προγραμματισμός, κυριολεκτικά είναι για... γέλια και για κλάματα!!!

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb