18/05/2019

Στην Κέρκυρα σήμερα Σάββατο το 28ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης &ι Fitness

Συνέντευξη τύπου δόθηκε προχθές Πέμπτη (16/5) το πρωί, στο Δημαρχείο Κέρκυρας για το εφετινό 28ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και Fitness, που θα γίνει σήμερα Σάββατο , στο Δημοτικό Θέατρο.


Στη συνέντευξη ήταν παρόντες ο Δήμαρχος, Κώστας Νικολούζος, ο Πρόεδρος της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness, Gabriel Toncean, ο Γενικός Γραμματέας της Βαλκανικής και της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Στέλιος Κλιάφας και ο Πρόεδρος των Κριτών, Msdrea Ovidiou.


Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους παράγοντες του αθλήματος, τους αθλητές και τους κριτές, δήλωσε ότι είναι τιμητική για την Κέρκυρα η επιλογή της για τη φιλοξενία της διοργάνωσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.


Τέλος, οι κ.κ. Toncean και Κλιάφας ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τους παράγοντες του Δήμου για τη φιλοξενία και τη συνεργασία και τόνισαν την αξία του αθλητισμού στη ζωή μας.
Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος 170 αθλητές από 11 χώρες. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στην Ελλάδα από το 1987 που ιδρύθηκε η Βαλκανική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης και Fitness.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
15
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Βλαδιμηρος, Βλαντιμηρος, Ιουλίττα, Ιουλίτα, Ιουλίττη, Ιουλίτη, Γιουλίττα, Γιουλίτα, Γιουλίττη, Γιουλίτη, Κήρυκος

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb