14/05/2019

«Καμπάνα» στην Σπάρτη για τον αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα

Βαρύς ήταν ο ... πέλεκυς για την ΑΕ Σπάρτης, αναφορικά με τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον ΑΟΚ Κέρκυρα, την Τετάρτη 17 Απριλίου, καθώς ο αθλητικός δικαστής της Football League κατακύρωσε το ματς υπέρ των «Φαιάκων», ενώ επέβαλλε αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα της Λακωνίας.


Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι είχε ματαιωθεί λόγω του ότι οι Σπαρτιάτες είχαν έρθει στο νησί με μόλις δέκα ποδοσφαιριστές στην αποστολή, όμως λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι τρείς εξ αυτών ασθένησαν αιφνιδίως.

Αναλυτικά, η απόφαση:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε την παρακάτω απόφαση που αφορά στην αναμέτρηση ΑΟ Κασσιόπη - ΑΕ Σπάρτη (17/4) για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 :
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (17/4/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
2
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Μαρίνος, Νικηφόρος, Νικηφορία, Νικηφόρα, Νίκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb