14/05/2019

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Βολίδας

Η Βολίδα Κάτω Γαρούνα εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους εφέτος βοήθησαν ηθικά και πρακτικά την ομάδα να παραμείνει στην Α1΄ Κατηγορία.


Ιδιαίτερη μνεία γίνεται τόσο στους προπονητές Νίκο Σκιαδόπουλο και Κώστα Νέτη, όσο και στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Σπύρο Μέριανο, που στήριξε οικονομικά το σωματείο.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου του Κάτω Γαρούνα, έχει ως ακολούθως:

«Ο Α.Σ ΒΟΛΙΔΑ θέλει και πρέπει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για να υλοποιηθεί η φετινή χρονιά.. Μια χρονιά δύσκολη από όλους τους τομείς. Μια χρονιά που καταφέραμε να μείνουμε στην Α1 Ε.Π.Σ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ μέσα από πολλές πολλές δυσκολίες.. . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που άφησαν δουλειές και οικογένεια για να βοηθήσουν την ΒΟΛΙΔΑ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Προπονητές μας της φετινής χρονιάς, Κ Nikos Skiadopoulos και Κ Kostas Netis που πίστεψαν στην ομάδα και βοήθησαν στα μέγιστα για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όσους βοήθησαν οικονομικά την ομάδα μας και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εναν φίλο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Merianos Spiros Paramonas Villas που ήταν οικονομικά και ηθικά δίπλα μας. Αν δεν ήταν ο ΣΠΥΡΟΣ δύσκολα η ομάδα μας θα συμμετείχε στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κέρκυρας......


Υ.Γ Κάποιος πρέπει πάντα να ξέρει πότε ένα στάδιο τελειώνει. Αν επιμένουμε να μένουμε περισσότερο από τον αναγκαίο χρόνο, χάνουμε τη χαρά και το νόημα των άλλων σταδίων που πρέπει να περάσουμε!!!!!!. ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΟΊΓΕΙ»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
2
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Μαρίνος, Νικηφόρος, Νικηφορία, Νικηφόρα, Νίκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb