11/05/2019

Η αποστολή της Κ19 του ΑΟΚ Κέρκυρα για τον Τελικό με Ηρακλή

Με πρωινή ελαφριά προπόνηση, ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο (11/5) η προετοιμασία της ομάδας Κ19 του ΑΟΚ Κέρκυρα για τον Τελικό του Πρωταθλήματος Νέων της Football League κόντρα στην αντίστοιχη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στο γήπεδο Νεάπολης του Βόλου, με ώρα έναρξης τις 14:30.


Το τεχνικό δίδυμο των «Φαιάκων», Κώστας Χριστοφοράκης και Τάσος Μοναστηριώτης, συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Παγκράτης, Γκόγκος, Γκίτσης, Πιτσόλης, Βλάχος, Κέντρος, Παναγιωτίδης, Γκασίδης, Μπαμιόγλου, Τσάνης, Φετινίδης, Τζαφέστας, Μέριανος, Καρύδης, Αρμενιάκος, Μπουντάνι, Π. Στεργίου, Μπάκολης.


Αναγκαστικά έμεινε εκτός ο Κώστας Στεργίου, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές, λόγω της χειρονομίας που είχε κάνει στον Ημιτελικό της 6ης Απριλίου με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς, μόλις πέτυχε το 0-2 στο 88ο λεπτό, οπότε και ο αγώνας διεκόπη λόγω των επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί της πατρινής ομάδας.


Οι Κερκυραίοι αναχώρησαν οδικώς για τον Βόλο σήμερα Σάββατο το μεσημέρι. Την ιμάδα συνοδεύουν ο Γενικός Αρχηγός, Σπύρος Κασφίκης (αρχηγός αποστολής), ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, Νίκος Χρυσικόπουλος, ο έφορος των υποδομών, Σπύρος Μέριανος και ο φροντιστής της ομάδας, Σπύρος Βλάχος.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
2
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Μαρίνος, Νικηφόρος, Νικηφορία, Νικηφόρα, Νίκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb