11/05/2019

«Δουλεύει» τον κόσμο η Διοίκηση Ποζίδη!

«Δουλεύει» τον κόσμο η Διοίκηση Ποζίδη!

Αναφορικά με τον πρόσφατο Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας, ανάμεσα στον Θιναλιακό και τον Αστέρα Πετριτή, η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη εξέδωσε ανακοίνωση, που εμπεριέχει ανακρίβειες και προκαλεί τον γέλωτα!


Μεταξύ άλλων, το κείμενο αναφέρει τα εξής:
«Με απόλυτη επιτυχία διεξάχθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου ο τελικός του κυπέλλου ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ Κέρκυρας μεταξύ των σωματείων ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ και ΑΟ ΑΣΤ. ΠΕΤΡΙΤΗ, στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ Κέρκυρας. Η εμφάνιση των ομάδων, η πολυπληθής και κόσμια παρουσία των φιλάθλων, η οργανωτική αρτιότητα του αγώνα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις για έναν τελικό αντάξιο της επιθυμίας όλων μας. Ζήσαμε όλοι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο τελικός του κυπέλλου αποτέλεσε για μια ακόμη φορά, μια πραγματική γιορτή για το κερκυραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Μια γιορτή από αυτές που ξαναφέρνουν το φίλαθλο κόσμο και πάλι στα γήπεδα».


Οι άνθρωποι, μάλλον δεν είναι στα καλά τους! Το μαύρο, προσπαθούν να το κάνουν άσπρο! Κύριοι της Διοίκησης Ποζίδη, πού την είδατε την πολυπληθή παρουσία φιλάθλων; Μήπως στον ύπνο σας; Στο γήπεδο ήταν-δεν ήταν μόλις 600 με 700 άτομα, που άλλα είχαν στοιβαχτεί σαν τις... σαρδέλες στην κερκίδα και άλλα παρακολούθησαν στα όρθια τον αγώνα, λες και ήταν σε... τιμωρία.


Πέρυσι, που ο Τελικός είχε πραγματοποιηθεί στο καλύτερο γήπεδο του νησιού, το Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας, ο κόσμος ήταν τριπλάσιος σε αριθμό και είχε δει με την άνεσή του την αναμέτρηση της Βολίδας με τον ΟΦΑΜ. Εφέτος, όμως, αντί να ακολουθηθεί η ίδια επιτυχημένη συνταγή, ο κ. Ποζίδης και η παρέα του αποφάσισαν να γίνει ο Τελικός στο ενωσιακό γήπεδο, που είναι μικρής χωρητικότητας και με μικρό πάρκινγκ. Ένα γήπεδο, ακατάλληλο για τέτοιας μεγάλης σπουδαιότητας παιχνίδια, γι' αυτό και πάρα πολλοί φίλαθλοι αποτράπηκαν να πάνε να δουν το ματς. Ένα γήπεδο, που είναι ιδιωτικό και είναι προφανές πως η Διοίκηση της ΕΠΣΚ θέλησε να διεξαχθεί εκεί ο Τελικός, προκειμένου να ωφεληθούν οικονομικά οι επιχειρηματίες που το έχουν μισθώσει.


Μήπως, λοιπόν, μας «δουλεύετε» κύριοι της Διοίκησης Ποζίδη; Πού την είδατε την «οργανωτική αρτιότητα»; Πώς είναι δυνατόν, υπό αυτές τις συνθήκες, να κάνετε λόγο για «μία πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου»; Πώς είναι δυνατόν να λέτε ότι με αυτόν τον τρόπο επιστρέφει ο φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα; Η αλήθεια είναι ότι στις 20 Απριλίου, ο κόσμος απομακρύνθηκε εξαιτίας σας! Στο γήπεδο υπήρχαν λιγοστοί φίλαθλοι, αναλογικά με τη σημαντικότητα του παιχνιδιού. Οι περισσότεροι δεν πήγαν, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν. Τους διώξατε, δηλαδή!


Οι άνθρωποι είναι για γέλια! Η ανακοίνωση των ιθυνόντων της Ένωσης, βγήκε στις 30 Απριλίου, δηλαδή 10 ολόκληρες ημέρες μετά τον Τελικό. Κι αυτό έγινε για ένα συγκεκριμένο λόγο: Ως απάντηση στο από 25 Απριλίου άρθρο της ιστοσελίδας μας, με τίτλο «Παταγώδης οργανωτική αποτυχία του Τελικού». (Για να το θυμηθείτε, ΚΑΝΤΕ΅ΚΛΙΚ ΕΔΩ).


Επομένως, κύριοι της Διοίκησης Ποζίδη, μη μας... τσαμπουνάτε περί «απόλυτης επιτυχίας», περί «οργανωτικής αρτιότητας» και άλλα τέτοια κουραφέξαλα! Για μία ακόμη φορά, έχετε εκτεθεί! Ευτυχώς, όμως, ο κόσμος δεν μασάει κουτόχορτο!

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
2
Ιούνιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Μαρίνος, Νικηφόρος, Νικηφορία, Νικηφόρα, Νίκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb