09/05/2019

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ: «Χάλκινη» η Δουλγέρη στην Θεσσαλονίκη

Νέα μεγάλη επιτυχία στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ σημείωσε ο Α.Π.Σ Ηρακλής Κέρκυρας, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Αλεξάνδρα Δουλγέρη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.


Ας δούμε το σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου:


«Το τριήμερο 3, 4 και 5 Μαΐου, με την συμμετοχή 715 αθλητών από 183 Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ταεκβοντό Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης όπου είχαμε μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση με δυνατές μάχες και τη συμμετοχή των καλύτερων Ελλήνων αθλητών.


Για μια άλλη φορά χρησιμοποιήθηκαν όπως συνηθίζεται τα ηλεκτρονικά συστήματα που διασφαλίζουν το δίκαιο παιχνίδι.Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με τρεις αθλητές τους Μερκούρη Σπύρο, Δουλγέρη Γιάννη, και Δουλγέρη Αλεξάνδρα.

 

 

Χάλκινο μετάλλιο και τρίτη Πανελλήνια θέση στην κατηγορία νεανίδων έως 63 κιλά, κατέκτησε η αθλήτρια του Συλλόγου μας, Δουλγέρη Αλεξάνδρα την τελευταία μέρα της διοργάνωσης. Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Γιάννη Δουλγέρη και Σπυρίδωνα Μερκούρη που αγωνίστηκαν τις προηγούμενες δύο μέρες.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την Αλεξάνδρα είναι το τρίτο Πανελλήνιο Μετάλλιο που κατακτά μιας και στη κατηγορία των κορασίδων τα προηγούμενα χρόνια είχε βγει ήδη δύο φορές δεύτερη κατακτώντας Αργυρά Μετάλλια . Τώρα με αυτή την επιτυχία της, κατοχυρώνει και μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Από την άλλη ο Σύλλογός μας συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά να κατακτά Μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται όταν καταφέρνεις τόσα χρόνια να έχεις συνεχόμενες διακρίσεις σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον .

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου συγχαίρει τόσο την αθλήτρια για την εξαιρετική της διάκριση όσο και τους άλλους δύο αθλητές που συμμετείχαν και μετέδωσαν για άλλη μια φορά το αθλητικό πνεύμα του Συλλόγου.
Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή και δάσκαλο Νίκο Δουλγέρη, που σε συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό σύνολο, έχουν μετατρέψει αργά αλλά σταθερά το Σύλλογο σε ένα εκκολαπτήριο αυριανών πρωταθλητών!
Μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που είναι οι βασικοί υποστηρικτές των αθλητών μας.»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
23
Ιούλιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb