04/05/2019

Δέκα χρόνια CorfuCorner.gr!

Πώς περνά ο καιρός... Ήταν αρχές Μάη του 2009. Ένα νέο διαδικτυακό... μωρό γεννήθηκε στον χώρο του αθλητικού Τύπου της Κέρκυρας, κάνοντας δειλά τα πρώτα του... μπουσουλήματα! Τα οποία σιγά-σιγά, με το πέρασμα του χρόνου, μετατράπηκαν σε βήματα σταθερά, βήματα αποφασιστικά, βήματα αγέρωχα!!!


4 Μαΐου 2019. Γενέθλια, λοιπόν, έχει σήμερα Σάββατο το CorfuCorner.gr, η παλαιότερη -από τις υπάρχουσες- αθλητική ιστοσελίδα της Κέρκυρας. Την οποία έχουν αγκαλιάσει πολλές χιλιάδες επισκεπτών - αναγνωστών, στο νησί, στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και ο αριθμός των οποίων, παρουσιάζει συνεχώς αυξητική τάση!


Κι αυτό, όχι μόνο μας συγκινεί, μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση, όχι μόνο μας κάνει υπερήφανους για το «παιδί» μας, αλλά και συνάμα μας «οπλίζει» με δύναμη και υπευθυνότητα και μας «υποχρεώνει» να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Τιμώντας την αθλητική δημοσιογραφία, υπηρετώντας τον κερκυραϊκό αθλητισμό, τηρώντας απαρέγκλιτα τη δεοντολογία και σεβόμενοι το (απαιτητικό) αναγνωστικό κοινό.


Είμαστε λίγοι, αλλά... λέοντες! Ο Αντώνης Καρύδης στα φωτορεπορτάζ. Η Ελίνα Νέρη στην γενική διαχείριση και στο (αθλητικό και κοινωνικό) ρεπορτάζ, με τη συνεργασία του Μιχάλη Γραμμένου. Ο Σπύρος Μουρατίδης στα σκίτσα και τις γελοιογραφίες. Ο Γιάννης Σγούρος στην τεχνική υποστήριξη. Και ο (ιδρυτής) Χρήστος Γραμμένος στον γενικό συντονισμό, διανύοντας -αισίως- το 31ο έτος ανελλιπούς ενασχόλησης με την αθλητικογραφία. Αυτή είναι η ομάδα μας! Και ο καθένας μας, από τη δική του σκοπιά, «μάχεται» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!


Δευτέρα 4 Μαΐου 2009 - Σάββατο 4 Μαΐου 2019. Δέκα χρόνια επίσημης λειτουργίας του CorfuCorner.gr! Με πάρα πολλές χιλiάδες άρθρα, αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες. Και με τα όποια λάθη ή παραλείψεις μας (τέλειοι δεν είμαστε, δεν αποφεύγουμε την αυτοκριτική μας), που όμως δεν γίνονται σκόπιμα, ενώ επιδιώκουμε να περιοριστούν στο απειροελάχιστο. Προσπαθώντας, παράλληλα, με τις διαθέσιμες δυνατότητές μας, να «καλύπτουμε» το μεγαλύτερο εφικτό φάσμα των κερκυραϊκών σπορ.


Επ' αφορμής, λοιπόν, των δέκατων γενεθλίων μας, νιώθουμε την ανάγκη ν' απευθύνουμε ένα πελώριο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σ' όλους εσάς, τους πιστούς (ή μη) διαδικτυακούς φίλους μας, που μας επιλέγετε για την ενημέρωσή σας, που «κλικάρετε» το site μας και τη σελίδα του στο Facebook, που ακούτε τις ιντερνετικές μας εκπομπές και που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!


Η δέσμευσή μας είναι μία, απαράβατη, ειλικρινής και... αδιαπραγμάτευτη: Να μην προδώσουμε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!! Όσο καιρό θα «φιλοξενούμαστε» στον μαγικό κόσμο του κυβερνοχώρου, όσα αναχώματα κι αν συναντάμε...


Εκ της διευθύνσεως
του www.CorfuCorner.gr

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
15
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βησσαρίων, Βησσαρίωνας, Νικήτας, Νικήτη, Νικήτα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb