23/04/2019

Αναβολή της αναδιάρθρωσης ζητούν οι Πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής

Συναντήθηκαν χθες Μ. Δευτέρα (22/4) οι πρόεδροι των πρωταθλητριών ομάδων της Γ' Εθνικής και ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις, που φτάνουν μέχρι στην αποχή από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που έγινε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», στο Αιγάλεω, οι εκπρόσωποι των επτά από τους οκτώ συλλόγους (μεταξύ των οποίων και ο Κρόνος Αργυράδων), εκφράζουν την αντίθεσή τους με την αναδιάρθρωση και και ζητούν την αναβολή της .Μόνο η Βέροια δεν υπογράφει το παρακάτω κείμενο- επιστολή στο οποίο, -μεταξύ άλλων- ζητείται ο διαχωρισμός της FOOTBALL LEAGUE σε δυο ομίλους και να έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση την οποία συνυπογράφουν τα επτά από τα οκτώ σωματεία (ΑΟ Καβάλα, Κρόνος Αργυράδων, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Ιάλυσος,Ρόδου, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος):
«Αγαπητοί κύριοι, έχουμε και εμείς φωνή. Πόσο μάλλον που αρκετές ομάδες από εμάς, έχουμε γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έτσι δεν έχουμε και ανάγκη να κανονίζουν για μας άλλοι που έχουν δικά τους συμφέροντα. Για την αναδιάρθρωση δεν μας ρώτησε κανείς. Το σχέδιο που μας προτάσσετε, το ανακρούουμε κυρίως για οικονομικούς λόγους, αφού τα έξοδα μετακινήσεων, της διαιτησίας και τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα και παράβολα, υπερβαίνουν των λιγοστών χρημάτων που προτίθεστε να μας δώσετε.
Προτείνουμε τη δεύτερη σε τάξη κατηγορία με δύο ομίλους, ώστε όχι μόνο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεατές, αλλά και για να δικαιωθεί ο αγώνας των ομάδων μας που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά σε περίοδο κρίσης, για να πρωταγωνιστήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Δεν θα πληρώνουμε μόνο εμείς και άλλοι να εισπράττουν πακτωλό χρημάτων.
Ζητάμε:
1. Την αναβολή της αναδιάρθρωσης
2. Τη συμπαράσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας που πλήττονται, αφού είτε παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνουν, είτε υποβιβάζονται μια ή δύο κατηγορίες.
3. Τη συμπαράσταση όλων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας, καθώς πλήττονται το 98% των ομάδων τους.
4. Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ.
5. Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, για να του εκθέσουμε τη γνώμη μας που τη θεωρούμε δίκαιη.
Σε αντίθετη περίπτωση αποφασίσαμε να μην κατεβούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
26
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb