19/04/2019

Να δώσουν και οι μισθωτές του ενωσιακού γηπέδου τις εισπράξεις τους!

Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΠΣ Κέρκυρας, οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του Τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Θιναλιακό και τον Αστέρα Πετριτή, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου ποδοσφαιριστή της Βολίδας, Γιάννη Πάγκαλη. Ωστόσο, μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για το γεγονός ότι η Διοίκηση Ποζίδη πήρε την απαράδεκτη απόφαση να γίνει ο αγώνας σε ένα ιδιωτικό γήπεδο, το ενωσιακό, από τη στιγμή που το Εθνικό Στάδιο ήταν διαθέσιμο, αφού ο ΑΟΚ Κέρκυρα αγωνίζεται εκτός έδρας.


Το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ, είναι μικρής χωρητικότητας και απ' ότι μαθαίνουμε, πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι δεν θα πάνε για να παρακολουθήσουν τον Τελικό, διότι δεν θέλουν να στριμωχτούν σαν τις... σαρδέλες! Αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα θα είναι περιορισμένα.


Εμείς, λοιπόν, θα προτείνουμε το εξής... Οι εισπράξεις των μισθωτών του γηπέδου (από την πώληση νερών, καφέδων, σάντουιτς, σουβλακίων κλπ.), να δοθούν στον παίκτη της Βολίδας.


Οι κ.κ. Σφακιανάκης και Κουτσοκώστας, που έχουν νοικιάσει το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ, έχουν βάλει στο ταμείο τους ένα... σκασμό λεφτά από τα σωματεία και τους φιλάθλους. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να συνεισφέρουν κι αυτοί κάτι στον φιλανθρωπικό σκοπό του αυριανού παιχνιδιού...


Με αυτό τον τρόπο, θα πάψουν οι... ψίθυροι ότι η Διοίκηση Ποζίδη επέλεξε να γίνει ο Τελικός του Κυπέλλου στο ενωσιακό γήπεδο, προκειμένου να επωφεληθούν οικονομικά οι επιχειρηματίες που το διαχειρίζονται...

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
26
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb