13/04/2019

Σύλληψη και προφυλάκιση 27χρονου για ναρκωτικά.

Προφυλακιστέος κρίθηκε χτες Παρασκευή (12/4) ο 27χρονος ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (10/4), στο Νέο Λιμάνι της Κέρκυρας από τα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, για παράβαση του Νόμου 4139/2013 "περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις.

 

 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον ανωτέρω κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Νέο Λιμένα Κέρκυρας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία (01) πλαστική συσκευασία με άγνωστη λευκή ουσία συνολικού μεικτού βάρους πενήντα έξι εκατοστών του γραμμαρίου (0,56gr) και μία (01) αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ηρωίνη συνολικού μεικτού βάρους εκατόν δεκατριών γραμμαρίων και εβδομήντα πέντε εκατοστών (113,75gr).

 


Ακολούθησε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα με τη συνδρομή ομάδας Κ9 στην οικία του ανωτέρω συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (03) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους εκατόν πενήντα εννέα γραμμαρίων (159gr), τέσσερα (04) δισκία HIPNOSEDON, ένα (01) αεροβόλο όπλο και αριθμός σφαιριδίων. Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν, κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο υπό ιδιοκτησίας του Ι.Χ.Ε. όχημα, επιμελώς κρυμμένα στο κιβώτιο ταχυτήτων, έντεκα (11) δισκία XANAX, δέκα (10) δισκία STEDON, οχτώ (08) δισκία TAVOR και δέκα (10) δισκία CLONOTRIL.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
18
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb