12/04/2019

Η αξιοπιστία πηγαίνει… περίπατο!

Στις τελευταίες αγωνιστικές των επαγγελματικών ή των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, είθισται οι αγώνες να διεξάγονται ταυτόχρονα, δηλαδή την ίδια ημέρα και ώρα, για λόγους αξιοπιστίας. Για την ΕΠΣ Κέρκυρας, όμως, αυτός ο άγραφος κανόνας είναι στα... αζήτητα!


Θα περίμενε κανείς ότι στην τελευταία, έστω, αγωνιστική του τοπικού, αυτό το σαββατοκύριακο (13-14/4), η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης, την οποία κουμαντάρει ο εξ Ηλείας κ. Γεώργιος Κουλόπουλος, θα φρόντιζε να κάνει σωστό προγραμματισμό των παιχνιδιών που παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη, ειδικά για τις θέσεις των μπαράζ παραμονής!


Στην Α1' Κατηγορία, υπάρχουν 7 ομάδες που είτε προσπαθούν να καταλάβουν μια καλή θέση ενόψει των play out, είτε μάχονται για να τα αποφύγουν. Πρόκειται για τον Ατρόμητο Στρογγυλής, τον ΑΟ Κάβο, τον Αστέρα Λιαπάδων, τον Αχιλλέα Νυμφών, τη Βολίδα Κάτω Γαρούνα, την Ολυμπιάδα Καρουσάδων και τον Αυγερινό Βαλανειού. Ομοίως, στην Α' Κατηγορία υπάρχουν επίσης 7 ομάδες σε ανάλογη κατάσταση: ο Δίας Κασσιόπης, ο ΑΠΣ Μπενίτσες, ο Μέγας Αλέξανδρος, η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων, ο Αστέρας Μωραιτίκων, ο Ηρακλής Αγίων Δέκα και η Ομόνοια Γαστουρίου. Βλέποντας, λοιπόν, το πρόγραμμα, διαπιστώνουμε ότι άλλα ματς των προαναφερομένων ομάδων γίνονται το Σάββατο και άλλα την Κυριακή, ενώ ορισμένα διεξάγονται και σε διαφορετική ώρα. Επομένως, όταν θα παίζουν κάποιοι, θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα των περισσοτέρων συνδιεκδικητών τους.


Βέβαια, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι οι αγώνες μοιράστηκαν είτε επειδή οι διαιτητές είναι λίγοι, είτε επειδή ορισμένες ομάδες της ίδιας Κατηγορίας εδρεύουν στο ίδιο γήπεδο. Σωστό μεν αυτό το επιχείρημα, όμως ισχύει για ελάχιστες περιπτώσεις. Οι περισσότεροι αγώνες, εντελώς αναίτια και αδικαιολόγητα, ορίστηκαν να γίνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες ή και ώρες. Άρα, ο προγραμματισμός της Διοίκησης Ποζίδη είναι για... κλάματα και η αξιοπιστία των Πρωταθλημάτων πηγαίνει... περίπατο!!!


• Άρθρο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ... Το PET-SHOP "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ". Διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία.
Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.


• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ... Από το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από το παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τηλέφωνο: 26610-80426

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
18
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb