12/04/2019

Προσωρινή αφαίρεση 3 βαθμών από ΑΟΚ για Ντιμιτρόφσκι

Στην απόφαση να αφαιρεθούν τρείς βαθμοί από τον ΑΟΚ Κέρκυρα, από την τρέχουσα βαθμολογία της Football League, έλαβε η διοργανώτρια αρχή, διότι η ΠΑΕ δεν συμμορφώθηκε στην εντολή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την εξόφληση του ποδοσφαιριστή Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι

 

 

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, είναι η κάτωθι:
«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.: 55/4-4-2019 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ και στη FOOTBALL LEAGUE -και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία τριών ( 3 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή DIMITROVSKI VLADIMIR- της αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. (άρθρο 24 παρ. 4), αν η ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 οι εν λόγω βαθμοί θα της επιστραφούν, με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE.»

 

 


Πάντως, παρά την βαθμολογική ποινή που επιβλήθηκε στους «Φαίακες», οι διοικούντες δεν δείχνουν να ανησυχούν για την ισχύ της, αφού - όπως λενε ο Ντιμιτρόφκσι θα έχει εξοφληθεί μέχρι τις 19 Απριλίου, όπου κι εκπνέει η προθεσμία.
Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι άνθρωποι του ΑΟΚ Κέρκυρα στην ιστοσελίδα FL News, απομένει ένα ποσό των 6.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής θα εξοφληθεί άμεσα, ενώ δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους, αφού έχει λάβει ήδη ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ, χωρίς να τα έχει δουλέψει.
Παράλληλα, οι ίδιοι ξεκαθάρισαν πως ο Ντιμιτρόφσκι θα πάρει το ποσό που του οφείλεται και οι τρεις βαθμοί θα επιστραφούν.Corfu Corner Radio

Τρίτη
18
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb