11/04/2019

Καταγγελία Νέτη κατά Γκαμπέτα

Σε καταγγελία κατά του προπονητή του Οδυσσέα Αυλιωτών, Γιάννη Γκαμπέτα, προέβη ο τεχνικός της Βολίδας Κάτω Γαρούνα, Κώστας Νέτης (ΦΩΤΟ), σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του CORFUCORNER.GR. Μια εξέλιξη, την οποία η ιστοσελίδα μας είχε προαναγγείλει σε προ δύο εβδομάδων άρθρο της, στις 25 Μαρτίου.


Ο Νέτης κατέθεσε έγγραφο στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, καταγγέλλοντας τον Γκαμπέτα για την προς αυτόν συμπεριφορά του, στον αγώνα μεταξύ Οδυσσέας Αυλιωτών - Βολίδα, στις 23 Ματρίου, για το Πρωράθλημα της Α1' Κατηγορίας. Ο ΣΠΠΚ απέστειλε επιστολή στον Λαρισαίο τεχνικό, δίνοντάς του προθεσμία μέχρι σήμερα Πέμπτη (11/3) να δώσει εγγράφως εξηγήσεις για τα όσα του καταμαρτυρά ο Κερκυραίος προπονητής. Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Σύνδεσμος έστειλε το έγγραφο στον Γκαμπέτα, μέσω των διαιτητών που την περασμένη Κυριακή έπαιξαν το Οδυσσέας Αυλιωτών - Αστέρας Πετριτή.


Στις επόμενες μέρες, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών αναμένεται να συνεδριάσει, προκειμένου να ασχοληθεί με την υπόθεση, λαμβάνοντας υπόψη τις αναφορές και τους ισχυρισμούς αμφοτέρων των πλευρών, ενώ θ' ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση. Βάσει εκτιμήσεων, εάν κι εφόσον αποδοθεί φταίξιμο στον Θεσσαλό τεχνικό, οι κυρώσεις προς αυτόν δεν προβλέπεται να είναι σοβαρές, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως γίνονται συστάσεις ή επιβάλλεται έγγραφη επίπληξη.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

• ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ... Από το γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανέωση αδειών για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, καθώς και μεταβίβαση οχημάτων και κατάθεση πινακίδων. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα.Τηλέφωνο: 26610-30077.


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ... Το κατάστημα "ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΥΡΗΣ". Διαθέτει ανταλλακτικά όλων των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και τρακτέρ), καθώς και ανταλλακτικά σκαφών και οικιακών συσκευών. Θα το βρείτε στην Ιωάννου Θεοτόκη 104, απέναντι από το ΙΚΑ. Τηλέφωνο: 26610-34775.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Οκτώβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Κλεοπάτρα, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κλειώ, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb