21/03/2019

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Κάβο

Όπως αναμενόταν, ο ΑΟ Κάβος μηδενίστηκε για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Κοντοκαλίου, ο οποίος το περασμένο Σάββατο (16/3) είχε ματαιωθεί επειδή η γηπεδούχος ομάδα δεν προσκόμισε την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών της, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Τάσος Γραικός να κλείσει εις βάρος της το Φύλλο Αγώνα.


Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κέρκυρας ασχολήθηκε με την υπόθεση κατά τη συνεδρίασή της χθες Τετάρτη (20/3), κατακυρώνοντας το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του Κοντοκαλίου κι επιβάλλοντας στον Κάβο τις ποινές της αφαίρεσης τριών βαθμών και του χρηματικού προστίμου των 50 ευρώ.


Έπειτα από αυτή την απόφαση, το «συγκρότημα» του Σταμάτη Κουλούρη πηγαίνει από τους 29 βαθμούς στους 26 και από την 6η θέση της κατάταξης της Α1' Κατηγορίας πέφτει στην 8η.


Αξίζει να επισημανθεί ότι όλοι (και οι τέσσερις) βαθμοί που έχουν οι Κοντοκαλιώτες στο Πρωτάθλημα, έχουν κατακτηθεί στα ματς με τον Κάβο, αφού η αναμέρηση του Α' Γύρου είχε λήξει ισόπαλη 0-0.


Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ, έχει ως εξής:
«Σας διαβιβάζουμε απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής μας σχετικά με τον αγώνα πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας (22η αγωνιστική) μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΚΑΒΟΣ - ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ:


"Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το φύλλο αγώνα της 16.3.2018, καθώς και τα άρθρα 18 παρ.1 β, παρ.2 -8, άρθρο 21 παρ.3 α, παρ.3. εδ.ΙΙ α,β,γ του ΚΑΠ και το άρθρο 14 παρ.1 α του Π.Κ. της ΕΠΟ αποφάσισε ότι:


Το σωματείο ΑΟ ΚΑΒΟΣ θεωρείται υπαίτιο για τη μη διεξαγωγή του αγώνα ΑΟ ΚΑΒΟΣ - ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ, ο οποίος κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ με βαθμούς 3 και τέρματα 0-3 και επιβάλλει στο υπαίτιο σωματείο ΑΟ ΚΑΒΟΣ την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από την βαθμολογία της τρέχουσας περιόδου και χρηματική ποινή 50 ευρώ".


Κατά της άνω απόφασης δικαιούται το σωματείο να προσφύγει στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας».


Κατόπιν τούτου, η βαθμολογία της Α1' (σε 22 αγωνιστικές) έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:
Θιναλιακός Αχαράβης 59
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Αστέρας Πετριτή 57
ΟΦΑΜ 55
Οδυσσέας Αυλιωτών 42
ΑΟ Παξοί 31
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ατρόμητος Στρογγυλής 29
Αναγέννηση Περιβολίου 28
ΑΟ Κάβος 26
Αχιλλέας Νυμφών 25
Βολίδα Κάτω Γαρούνα 22
Αστέρας Λιαπάδων 22
Ολυμπιάδα Καρουσάδων 21
Αυγερινός Βαλανειού 17
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΑΟ Κοντόκαλι 4


Σημείωση: Από τον ΑΟ Κάβο έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
20
Ιούλιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb