21/03/2019

«Γυαλιά-καρφιά» το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας!

Της... τρελής έγινε χθες Τετάρτη (20/3) το απόγευμα, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας, με τη διαδικασία να τελειώνει πρόωρα και με άσχημο τρόπο!


Όπως μας κατήγγειλαν τα μέλη της αντιπολίτευσης, Νίκος Χρυσικόπουλος και Γεράσιμος Κουλούρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Παναγιώτης Ποζίδης, απέφευγε να συζητηθούν τα πολύ σοβαρά θέματα που ήθελε να θέσει η αντιπολίτευση και ήθελε να γίνει συζήτηση για τα δικά του θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν το προ ενός μήνα δημοσίευμα του CORFUCORNER.GR, που είχε θέσει το ερώτημα αν το σωματείο ΠΑΟ Σφακιανάκης είχε ή όχι το δικαίωμα ψήφου στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ. «Αυτό σε ενόχλησε; Το σάιτ έχει κάνει τόσες καταγγελίες για εσάς και δεν απαντάτε», φέρονται να είπαν στον Ποζίδη οι Χρυσικόπουλος και Κουλούρης.


Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, με συνέπεια τη διακοπή του Συμβουλίου!


Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος τα 8 από τα 11 μέλη του Δ.Σ. και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Ποζίδης, Γιώργοις Κουλόπουλος, Γιώργος Νάος, Χριστόδουλος Κούρκουλος και Νίκη Σκλαβούνου από πλευράς συμπολίτευσης (απουσίαζε δικαιολογημένα ο Γιάννης Μουζακίτης) και οι Νίκος Χρυσικόπουλος, Γεράσιμος Κουλούρης και Κώστας Σουλάνης από πλευράς αντιπολίτευσης (έλειπαν αδικαιολόγητα οι Χρήστος Άνθης και Σπύρος Λούβρος), με τον Σουλάνη εδώ και καιρό να έχει «αυτομολίσει» προς τη μεριά της Διοίκησης Ποζίδη.

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
20
Ιούλιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb