14/03/2019

Βουλευτής… του ενός!

Κώστας Παυλίδης. Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εθνικές εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 μπήκε στη Βουλή «από το παράθυρο», αφού ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αφήσει εκτός ψηφοδελτίου τον (εκλεγέντα στις εκλογές του Γενάρη του 2015) Σπύρο Σαμοΐλη, επειδή διαφωνούσε με την υπογραφή μνημονίου.


Ο κ. Παυλίδης ψήφισε «Ναι» σε ό,τι του έλεγε το κόμμα, ανεξάρτητα από την αντίθετη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών. «Ναι» στο τρίτο μνημόνιο, «Ναι» στα επώδυνα μέτρα της Κυβέρνησης, «Ναι» στην παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» στα Σκόπια. Πάντοτε και σε όλα «Ναι»! Φανταζόμαστε ότι οι ψηφοφόροι του θα αισθάνονται ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για την εν γένει παρουσία του μέσα στο Κοινοβούλιο και για την... ανεκτίμητη προσφορά του στην πατρίδα κι στο νησί!


Άσχετα με αυτό, θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής. Μαθαίνουμε ότι ο Κώστας Παυλίδης συχνά-πυκνά «κατηφορίζει» στο γήπεδο της Αχαράβης και είναι θαμώνας των αγώνων του Θιναλιακού.


Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Παυλίδης αγάπησε ξαφνικά το ποδόσφαιρο και τον Θιναλιακό, ή αν αυτό συνέβαινε ανέκαθεν. Ούτε γνωρίζουμε αν πηγαίνει στο γήπεδο για να δει μπάλα ή για να «αντλήσει» ψήφους ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Εκείνο που θεωρούμε σωστό, είναι πως ένας βουλευτής οφείλει να είναι βουλευτής ολόκληρου του νομού και όλων των σωματείων. Και όχι να είναι βουλευτής της μίας περιοχής και της μίας ομάδας...

 

 


 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb