12/03/2019

«Φωνάζουν» για τη διαιτησία (Νο 13)

Σε κάθε αγωνιστική των τοπικών Πρωταθλημάτων ή σε κάθε Φάση του Κυπέλλου, υπάρχουν διαμαρτυρίες ομάδων προς τη διαιτησία. Παραθέτουμε ορισμένες από τις περιπτώσεις που μας καταγγέλθηκαν:


• Στο ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ - ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΑΧΑΡΑΒΗΣ 1-3, για την Α1' Κατηγορία (19η αγωνιστική), οι Καρουσαδίτες είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Βασίλη Δράμπαλο, διότι στο 67' απέβαλλε τον Γιάννη Κουρσάρη των γηπεδούχων με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα κι επειδή στο 74' δεν απέβαλλε τον Παναγιώτη Καρακίζη της φιλοξενούμενης ομάδας, που χτύπησε εκτός φάσης τον Φάνη Φούκη.


• Στο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ - ΑΟ ΠΑΞΟΙ 2-1, για την Α1' Κατηγορία (19η αγωνιστική), η φιλοξενούμενη ομάδα είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς στο 71' (κι ενώ το ματς ήταν ισόπαλοι 1-1) ο διαιτητής Κώστας Γιούργας ακύρωσε για επιθετικό φάουλ το κανονικό γκολ που πέτυχε ο Ελιάν Φασλία των Παξινών, έπειτα από λανθασμένη υπόδειξη του λάινσμαν Νίκου Κ. Κορακιανίτη.


• Στο ΟΛΥΜΠΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ 6-0, για την Α' Κατηγορία (19η αγωνιστική), οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Νικόδημου Καββαδία.


• Στο ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ - ΝΕΟΣ 2017 1-2, για την Α' Κατηγορία (19η αγωνιστική), οι τυπικά γηπεδούχοι ζήτησαν δύο πέναλτι από τον διαιτητή Κώστα Τόμπρο.


• Στο ντέρμπι ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΑΧΑΡΑΒΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ 1-1, για την Α1' Κατηγορία (20ή αγωνιστική), οι Πετριτιώτες είχαν παράπονα από τον διαιτητή Σπύρο Κολυτά.


• Στο ΑΟ ΚΑΒΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ 4-3, για την Α1' Κατηγορία (20ή αγωνιστική), ο διαιτητής Βασίλης Δράμπαλος άφησε με παράπονα την ομάδα του Περιβολίου, κυρίως για την φάση του τέταρτου γκολ του Κάβου, όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι έγινε επιθετικό φάουλ.


• Στο ΟΦΑΜ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ 5-3, για την Α1' Κατηγορία (20ή αγωνιστική), οι Καρουσαδίτες αμφισβήτησαν το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Κώστας Γιούργας, με το οποίο προήλθε το 5ο γκολ των γηπεδούχων.


• Στο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ ΣΙΔΑΡΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ 2-1, για την Α' Κατηγορία (20ή αγωνιστική), ο Ηρακλής είχε πελώρια παράπονα από τη διαιτησία του Βασίλη Δράμπαλου, εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας.


• Στο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ - ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΑΧΑΡΑΒΗΣ 2-3, για την Α1' Κατηγορία (21η αγωνιστική), οι Αυλιωτινοί στο 90' ζήτησαν πέναλτι από τον διαιτητή Δημήτρη Κάντα, σε αγκωνιά που δέχθηκε ο Σταύρος Γεωργίου.


• Στο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΩΡΑΪΤΙΚΩΝ 3-4, για την Α' Κατηγορία (21η αγωνιστική), ο διαιτητής Βασίλης Δράμπαλος άφησε με πολλά παράπονα τους Αφριώτες, στους οποίους έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες.


• Μετά το ντέρμπι ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ - ΟΦΑΜ 3-0, για την Α1' Κατηγορία (21η αγωνιστική), το σωματείο του Αγίου Ματθαίου εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Δημήτρη Κάντα.


• Στο ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ - ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΑΧΑΡΑΒΗΣ 1-0, για την Ημιτελική Φάση του τοπικού Κυπέλλου, οι Αργυραδίτες είχαν παράπονα από τη διαιτησία του Κώστα Γιούργα, για την ακύρωση ενός γκολ και για τη μη υπόδειξη ενός πέναλτι.


Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb