11/03/2019

Συλλυπητήρια από σωματεία στον Κώστα Γιούργα

Μετά τον ΟΦΑΜ, τον Αστέρα Λιαπάδων και την Ολυμπιάδα Καρουσάδων, πολλά ακόμη σωματεία της Κέρκυρας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στον διαιτητή Κώστα Γιούργα για την πρόωρη απώλεια της πολυαγαπημένης του μητέρας. Παραθέτουμε τις ανακοινώσεις ορισμένων εξ αυτών:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
«Η οικογένεια του Αστέρα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στον διαιτητή Κώστα Γιούργα και την οικογένεια του για το χαμό της μητέρας του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και να ζήσετε να τη θυμάστε.»


Κ19 ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ:
«Η U19 της ΠΑΕ Κέρκυρα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του διαιτητή Κώστα Γιουργα,και τον ευχαριστούμε που σε τόσο δύσκολη στιγμή ήταν εκει»


ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΤΩ ΓΑΡΟΥΝΑ:
«ΤΟ Δ.Σ ΒΟΛΙΔΑ παίχτες, και φίλαθλοι εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον διαιτητή Κώστα Γιούργα για την απώλεια της Μητέρας του..»


ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον διαιτητή Κώστα Γιούργα και στην οικογένεια του για τον θάνατο της μητέρας του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.».


ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ:
«Συλληπητήρια της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα στον Κερκυραίο διαιτητή Κώστα Γιούργα για την απώλεια της μητέρας του.»


ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ ΑΧΑΡΑΒΗΣ:
«Η Διοίκηση του Α.Σ. Θιναλιακος, οι προπονητές και οι αθλητές εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στον διαιτητή Κώστα Γιουργα για τον πρόωρο θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας Κατερίνας.
Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.»


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Διαιτητη, Κωστα Γιουργα καθώς και στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια τις μητερας του.»


KΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ
«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιούργα
Ο ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ θα ήθελε να εκφράσει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στον Κωστα Γιούργα και την οικογένεια του για την απώλεια της μητερας του.»


ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΒΑΛΑΝΕΙΟΥ
«Το Δ.Σ τις ομάδας μάς θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Διαιτητή Κ Κώστα Γιουργα καθώς και στην οικογένειά του για την απώλεια της αγαπημένης μητέρας του.»

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb