09/03/2019

Γελοίος προγραμματισμός και ανικανότητα συντονισμού!

Οι διοργανώσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους και μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι η Ένωση τα έχει κάνει... σαλάτα σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα! Οργανωτικά, τα έχει... σκατώσει παντού!


Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ξεκινώντας από τα ανδρικά Πρωταθλήματα. Εδώ και πολύ καιρό, υπάρχουν στην Α1' Κατηγορία εκκρεμούντες αγώνες, λόγω της δυσκολίας μετακίνησης των σωματείων από και προς τους Παξούς, ωστόσο η ΕΠΣΚ είναι ανίκανη στο να συντονίσει τη διεξαγωγή αυτών των ματς. Αυτή τη στιγμή, εκκρεμούν να γίνουν δύο εξ αναβολής παιχνίδια, ενώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τρία. Συνέπεια τούτου, είναι να εμφανίζεται αλλοιωμένη η βαθμολογία και οι περισσότερες ομάδες να βρίσκονται σε σύγχυση.


Αλλά και ο σχεδιασμός της τέλεσης των αναβληθέντων αγώνων, είναι... ατσούμπαλος! Π.χ. γίνεται πρώτα το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής (Βολίδα - Παξοί), κατόπιν πραγματοποιείται το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής (Θιναλιακός - Παξοί) κι έπειτα γίνεται εκείνο της 14ης αγωνιστικής (Ολυμπιάδα - Παξοί). Αυτό που συνέβη, παραβαίνει τον Κανονισμό!


Εξάλλου, παρότι από πολύ νωρίς ήταν εμφανές ποια σωματεία θα πρωταγωνιστούσαν σε κάθε Κατηγορία, εν τούτοις η Ένωση δεν φρόντισε ώστε στον Β' Γύρο (ή έστω στις τελευταίες 8-10 αγωνιστικές), να διεξάγονται την ίδια ημέρα και ώρα οι αγώνες των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, προκειμένου η μία να μην γνωρίζει το αποτέλεσμα της άλλης. Έτσι, η αξιοπιστία των Πρωταθλημάτων, πάει... περίπατο!


Και να περάσουμε στο Κύπελλο, στο οποίο παρατηρείται μια μεγάλη καθυστέρηση. Πέρυσι, η Ημιτελική Φάση είχε ολοκληρωθεί στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ εφέτος προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις 27 Μαρτίου, δηλαδή υπάρχει μια διαφορά σχεδόν ενάμιση μήνα. Εξάλλου, πέρυσι ο Τελικός είχε διεξαχθεί στις 24 Μαρτίου, στο Εθνικό Στάδιο, ενώ ο εφετινός είναι άγνωστο πότε και πού θα γίνει. Η διοργανώτρια αρχή, βρίσκεται... εκτός τόπου και χρόνου!


Όσον αφορά τα Παιδικά Πρωταθλήματα, εκεί επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο! Το πρόγραμμα των αγώνων τηρείται ελάχιστα, διότι γίνονται πολλές αναβολές, οι περισσότερες για... ψύλλου πήδημα. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΚ υπάρχει ελλιπής ενημέρωση των αποτελεσμάτων των παιχνιδιών, ενώ δεν δημοσιοποιούνται ούτε καν τα αποτελέσματα των Μικτών Ομάδων. Το παιδικό ποδόσφαιρο είναι παντελώς παραμελημένο και απαξιωμένο από την Ένωση.


Συμπερασματικά, εκεί στην ΕΠΣ Κέρκυρας, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, της οποίας τα... νήματα κινεί ο (πρόσφατα βραβευθείς δια χειρός Ιωάννη Σφακιανάκη), Γεώργιος Κουλόπουλος, επιδεικνύει τρομερή προχειρότητα και πελώρια ανικανότητα συντονισμού! Ο προγραμματισμός, σε όλες τις διοργανώσεις, είναι απίστευτα ερασιτεχνικός, είναι για... γέλια και για κλάματα!

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb