08/03/2019

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κραυγή απόγνωσης από τους παίκτες του Φαίακα!

Σε εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση έχει περιέλθει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φαίακα , με τους παίκτες - όπως υποστηρίζουν- να είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό, ενώ καταγγέλλουν αδιαφορία και εμπαιγμό από πλευράς Διοίκησης!


Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν και υπογράφουν οι αθλητές του συλλόγου, έχει ως ακολούθως:


«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΧΤΩΝ ΦΑΙΑΚΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και των ανακριβειών που έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες και σεβόμενοι τους εαυτούς μας, το προπονητικό team και τους φιλάθλους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Μετά απο πολλά χρόνια μπασκετικής ανυπαρξίας στο νησί της Κέρκυρας , η προσπάθεια παραγόντων και παιχτών δημιούργησε και πάλι μια ομάδα όπου έφτασε να αγωνίζεται στην Β εθνική! Η φετινή ομάδα ξεκίνησε με πολλά όνειρα, φιλοδοξίες και ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. Απο τον 2ο μήνα οι παίχτες πληρώνονταν με έναντι χωρίς να υπάρχει παρουσία διοίκησης και οι όποιες εξηγήσεις δίνονταν απο τον πρώην προπονητή μας ενώ εμείς ζητούσαμε επανειλημμένα κάποιον εκ μέρους της διοίκησης.
Στο τέλος Ιανουαρίου, οι παίχτες έφτασαν σε οικονομικό αδιέξοδο λόγω του ότι είχαν εξοφληθεί μέχρι και τον μήνα Νοέμβριο. Η διοίκηση ήταν απούσα ενώ αιωρούνταν φήμες μέσα απο τους διοικούντες περι διάλυσης του σωματείου. Ο προπονητής μας ο οποίος είχε αναλάβει τον ρόλο διαμεσολαβητή μας ενημέρωνε για την αβεβαιότητα του συλλόγου.
Τέλος Ιανουαρίου παρουσία μελών της διοίκησης (Προέδρου και αντιπροέδου ) και όλων των παιχτών έγινε συνάντηση στα αποδυτήρια με σκοπό να βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε φτάσει η ομάδα. Μας ανακοινώθηκε ότι λόγω οικονομικών δυσκολιών θα έπρεπε να επιλέξουμε ανάμεσα στην μείωση των μηναίων μας αποδοχων κατα 50% μέχρι τον μήμα Μάιο και αποπληρωμή του υπολειπόμενου ποσού σε αβέβαιο χρονικό διάστημα μετά την λήξη της σεζόν ή στην διάλυση της ομάδας. Μετά απο άρνηση μας στην προηγούμενη πρόταση λόγω του ότι δεν θα μπορούσαν να ζήσουν με αυτό το χρηματικό ποσό κυρίως οι παίχτες που δεν είναι απο το νησί ,δεν το δεχτήκαμε, χωρίς να θέλουμε όμως να διαλυθεί η ομάδα και ζητώντας μια κάποια πιο βιώσιμη λύση.
Κατα την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας η ομάδα αγωνιζόταν με τις Σέρρες εκτός έδρας στο οποίο παιχνίδι μας ανακοινώθηκε οτι θα έπρεπε να φιλοξενηθούμε σε σπίτια συγγενών, συμπαικτών και φίλων ώστε να πραγματοποιηθεί η αποστολή! ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!
Μετά το παιχνίδι με τις Σέρρες, μας ανακοινώθηκε η αλλαγή του προπονητικού team η μείωση των αποδοχών μας κατα 30% για να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται και μάλιστα με τρόπο εκβιαστικό με την φράση "όποιος δεν συμφωνήσει με τα παραπάνω μπορεί να φύγει χωρίς να έχει κανένα τρόπο να διεκδικήσει τα χρήματα του". ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ.
Για να τελειώσουμε με το οικονομικό κομμάτι το οποίο δείξαμε ότι δεν είναι προτεραιότητα μας βάζοντας πάνω απο όλα την ομάδα και την προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια φτάσαμε στο σήμερα!
Τι γίνεται λοιπόν σήμερα;
*Ορισμένοι παίχτες που δεν είναι απο το νησί υποχρεώθηκαν απο τους ιδιοκτήτες των σπιτιών να φύγουν λόγω ανεξόφλητων ενοικίων και να μετακινηθούν μέχρι και 20 χιλιόμετρα μακρία απο το κλειστό γυμναστήριο Κέρκυρας ενώ οι εναπομείναντες παίχτες που δεν έχουν εκδιωχτεί απο τα σπίτια καλούνται να δώσουν εξηγήσεις και να ετοιμάσουν τα πράγματα τους σιγά- σιγά. ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!
*Μία μέρα πριν τον αγώνα με τον ΑΟ Αγρινίου ζητήσαμε από τον αντιπρόεδρο της ομάδας ο οποίος ήταν ο μοναδικός που εμφανιζόταν στο γήπεδο εκ μέρους της διοίκησης να μας ανακοινώσει την ημερομηνία πληρωμής(ναι, για κάποιους είναι πολύ σημαντικό το 70% του μισθού του για να ζήσει). Εκείνη την στιγμή έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδος χωρίς να έχει αντιληφθεί την σημαντικότητα της κατάστασης και μας έστειλε να ζητήσουμε τα οφειλόμενα από αυτούς που αρχικά είχαμε συμφωνήσει αναιρώντας όσα μας είχε υποσχεθεί μαζί με τους υπόλοιπους.
*Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ζητήσαμε την παρουσία της διοίκησης για την επαλήθευση των δεδομένων που ειπώθηκαν.
Την τετάρτη λοιπόν 6 Μαρτίου μετα απο πιέσεις μας, απεσταλμένος της διοίκησης μας ανακοίνωσε οτι ισχύουν τα λεγόμενα του αντιπροέδρου συμπληρώνοντας ότι " δεν υπάρχει ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,οτι σας είπαμε ξεχάστε το και σε ενδεχόμενο τραυματισμού δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ". Με βάση τα λεγόμενα αυτά και σκεπτόμενοι το περσινό περιστατικό τραυματισμού συμπαίκτη μας που ανέλαβε ένα μεγάλο οικονομικό μέρος της εγχείρησης και αποκατάστασης μόνος του και χωρίς καμία ηθική στήριξη απο την μερια της διοίκησης εμείς ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ να παίξετε με την υγεία μας!!!
Μετά τα ανωτέρω παρακαλούμε την όποια διοίκηση μέχρι την Παρασκευή να πάρει ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ στους παραπάνω προβληματισμούς μας καθώς το Σάββατο υπάρχει εκτός έδρας αγώνας.
Υ.Γ : Όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι η εύρεση του χρηματικού ποσού για την αποστολή της ομάδας στην Βέροια αλλά η σωματική μας υγεία, η ανυπαρξία διοίκησης και το ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ!
Υ.Γ2 : Σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 είμαστε άλλη μια μέρα στο γήπεδο και δεν εμφανίστηκε κανείς στο γήπεδο να μας δώσει μια απάντηση.
Με εκτίμηση,
Ματενίδης Ορέστης
Σπιτιέρης Ροζάριο
Νεδελκος Στεφανος
Χατζοπουλος Ανδρέας
Νίκας Κώστας
Πεταλωτής Τριαντάφυλλος
Γρίψιος Πέτρος
Ταουσάνης Γεώργιος
Σιώπης Αργύρης
Κατέχης Τζίμης
Περούλης Στάθης»

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb