08/03/2019

Στον… αέρα η αναδιάρθρωση

Εκτός του αθλητικού Νομοσχεδίου έμεινε τελικά η ποδοσφαιρική αναδιάρθρωση, ωστόσο η πλευρά Βασιλειάδη έχει προγραμματίσει να την περάσει με τροπολογία στο προσεχές διάστημα.


Δεν μπήκε στο αθλητικό Νομοσχέδιο εν τέλει η ποδοσφαιρική αναδιάρθρωση, που μεταξύ άλλων προέβλεπε τη μείωση των ομάδων της Super League από 16 σε 14, την δημιουργία μιας νέας κατηγορίας, της Super League 2 και την προβλεπόμενη μετατροπή της σημερινής Football League σε ημιεπαγγελματική Κατηγορία.


Οι πληροφορίες πάντως θέλουν τον Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη ,να εμμένει στο πλάνο της αναδιάρθρωσης και να φέρνει σχετική τροπολογία ακόμα και εντός της προσεχούς εβδομάδας.

 

 

Θυμίζουμε πως η αναδιάρθρωση έχει περάσει και από την ΕΠΟ και από το Δ.Σ. της Λίγκας και έτσι και βγήκαν τα σχετικά τηλεοπτικά συμβόλαια από την ΕΡΤ για τις... άστεγες ομάδες. Πάντως φαίνεται ξεκάθαρα το τελευταίο διάστημα πως στην Super League και όχι μόνο υπάρχει διχασμός σε αυτό το θέμα, κάτι που φάνηκε και σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου πολύ πρόσφατα. Υπάρχουν αρκετές... φωνές που δεν θέλουν την αναδιάρθρωση και πλέον το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί το προσεχές κρίσιμο διάστημα...

Πηγή: Gazzetta.GR

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb