07/03/2019

Συνεχίζει κανονικά ο Κάβος

Αν και στο εσωτερικό του ΑΟ Κάβου δημιουργήθηκε αναστάτωση, εν τέλει η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και το σωματείο συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία του.


Την προηγούμενη εβδομάδα, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση η πρωτοβουλία του Προέδρου του Κάβου, Δημήτρη Κάντα, να συγκαλέσει συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προτείνοντας την αποχώρηση της ομάδας από την Α1' Κατηγορία, με την αιτιολογία ότι... «το Πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις κι εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου».


Βάσει των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. έγινε διεξοδική συζήτηση, ενώ τα μέλη του Συμβουλίου ψήφισαν αρνητικά στην πρόταση του Προέδρου να εγκαταλείψει η ομάδα το Πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο κ. Κάντας φέρεται στο τέλος να άλλαξε γνώμη και δεν επέμεινε στην εισήγησή του, ενώ παραμένει στον προεδρικό θώκο του συλλόγου.


Πλέον, το ζήτημα θεωρείται λήξαν και ο ΑΟ Κάβος συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, μένοντας προσηλωμένος στον βασικό στόχο του, που είναι η παραμονή στην Α1', δίχως να οδηγηθεί στην... ψυχοφθόρο διαδικασία των play out.


Η ομάδα θεωρείται ως η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος, αφού παρότι νεοφώτιστη, φιγουράρει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
18
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb