06/03/2019

Στα 3 εκατ. Ευρώ το κονδύλι για το Κλειστό Γυμναστήριο της Βόρειας Κέρκυρας

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεόδωρος Γαλιατσάτος, υπέγραψε την αύξηση των κονδυλίων για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου στη Βόρεια Κέρκυρα, προκειμένου το έργο να είναι σύγχρονο, πλήρως λειτουργικό και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, των αθλητικών σωματείων και της νεολαίας.


Η απόφαση του Περιφερειάρχη εγκρίθηκε σήμερα από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και έτσι ο αρχικός προϋπολογισμός των 800.000ευρώ αυξάνεται σε 3εκ.ευρώ. Ως γνωστόν, το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με κωδικό έργου 2017ΕΠΟ2200003.


Η σχετική δήλωση του κ. Γαλιατσάτου, έχει ως εξής:


"Ακόμη ένα έργο στον τομέα του αθλητισμού και των αθλητικών υποδομών παίρνει το δρόμο κατασκευής του. Η υλοποίηση του οποίου θα ικανοποιήσει ανάγκες της ευρύτερης περιοχής στη Βόρεια Κέρκυρα, των κατοίκων και των αθλητών, αλλά και των επισκεπτών του νησιού.
Είναι αλήθεια ότι εξαρχής δηλώσαμε ότι θα συμβάλλουμε στην επίλυση προβλημάτων που έχουν προκληθεί από την ανυπαρξία κατάλληλων αθλητικών εγκαταστάσεων. Κατασκευάζουμε σειρά νέων έργων και κάνουμε παρεμβάσεις σε πολλά γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, τα οποία ήταν εγκαταλελειμμένα και παρωχημένα. Απαντάμε με έργα και συνεχίζουμε γνωρίζοντας ότι έχουμε μαζί μας το σύνολο της κοινωνίας, κόντρα σε βουνά γραφειοκρατίας, κατεστημένες νοοτροπίες, στείρες αντιπολιτευτικές κορώνες και συμφέροντα, πολιτικά και οικονομικά, που δεν αρέσκονται στη δράση μας. Συνεχίζουμε με έργα κι ο λαός στα Ιόνια νησιά έχει μνήμη, νου και γνώση", .

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb