06/03/2019

«Χάλκινος» ο Δ. Κουρσάρης του Α.Σ Καράτε Αγίου Ματθαίου

Ο Δημήτρης Κουρσάρης (αριστερά), με τον προπονητή του Κώστα Αγάθο

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία είχε ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Αγίου Ματθαίου Κέρκυρας ,καθώς ο Δημήτρης Κουρσάρης κατέλαβε την 3η θέση και,το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ΚΑΤΑ Νέων Ανδρών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καράτε, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (2-3 Μαρτίου) ,στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων των Άνω Λιοσίων.


Στην διοργάνωση, η οποία έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδία Καράτε, συμμετείχε και ο Διονύσης Γκίνης, καρατέκα του ίδιου σωματείου, ο οποίος αγωνίστηκε στο KUMITE. Συνοδοί των αθλητών ήταν ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Αγάθος και ο αθλητής Γιώργος Δροσόπουλος.


Η σχετική ανακοίνωση του σωματείου, έχει ως εξής:


«Τρίτος κατετάγη ο Δημήτρης Κουρσάρης, αθλητής του Α.Σ. Καράτε Αγ .Ματθαίου Κέρκυρας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων - Νέων, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων στις 2-3 Μαρτίου. Διοργάνωση που διεξήχθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.
Ο Δημήτρης Κουρσάρης, συνοδευόμενος από τον προπονητή του Κώστα Αγάθο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο αγωνιζόμενος στα ΚΑΤΑ Ν. Ανδρών.
Σημειώνεται δε, πως αξιόλογη ήταν κι η συμμετοχή του Διονύση Γκίνη, ο οποίος αγωνίστηκε στο KUMITE της κατηγορίας των Εφήβων -52 κιλά.»

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb