06/03/2019

Τι συμβαίνει με τον Τόμπρο;

Το περασμένο σαββατοκύριακο διεξήχθησαν δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι της Α1' Κατηγορίας, το Αστέρας Πετριτή - ΟΦΑΜ και το Οδυσσέας Αυλιωτών - Θιναλιακός, τα αποτελέσματα των οποίων έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη... μάχη του τίτλου. Όμως, σε κανέναν απ' αυτούς τους αγώνες δεν σφύριξε ο Κώστας Τόμπρος, ένας από τους καλύτερους και πιο αξιόλογους διαιτητές της Κέρκυρας.


Όχι, ο 37χρονος ρέφερι ούτε τιμωρημένος ήταν, ούτε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Διότι έπαιξε δύο ματς της Α' Κατηγορίας. Το Σάββατο διαιτήτευσε το Δίας Κασσιώπης - Νέος 2017, ενώ την Κυριακή διηύθυνε το Ηρακλής Αγίων Δέκα - Ομόνοια Γαστουρίου.


Τι συμβαίνει, λοιπόν, με τον Τόμπρο; Για ποιο λόγο δεν παίζει πια στην Α1'; Η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη και πολύ περισσότερο η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, οφείλουν να «σπάσουν» την ένοχη σιωπή τους...


Το Πρωτάθλημα της κορυφαίας τοπικής Κατηγορίας, βρίσκεται στην πιο κομβική στροφή. Για τις ομάδες, κρίνονται οι κόποι όλης της χρονιάς. Αλίμονο, κύριοι Ποζίδη και Πουλημά, αν βασιστείτε σε διαιτητές τριτο-τέταρτης διαλογής, τύπου Κώστα Γιούργα, Θωμά Βλάσση, Νικόδημου Καββαδία, Βασίλη Δράμπαλου ή Χρήστου Διαβάτη. Ζήτω που καήκαμε!

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
31
Μάιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Ερμείας, Ερμεία, Ερμειάς, Μάγος, Μάγια

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb