06/03/2019

Νέα παράβαση των Κανονισμών από την ΕΠΣ Κέρκυρας!

 

Ο όρος «Ορθή τήρηση των ποδοσφαιρικών Κανονισμών», είναι παντελώς άγνωστος για τη Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη, η οποία υποπίπτει στο ένα σφάλμα μετά το άλλο! Ας δούμε τι... ομορφιά έκαναν τούτη την φορά οι... φωστήρες!


Για σήμερα Τετάρτη (6/3), προορίζονταν η διεξαγωγή του ενός εκ των δύο αναβληθέντων παιχνιδιών της Α1' Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, αυτού μεταξύ του ΑΟ Παξών και του Αστέρα Λιαπάδων, που εκκρεμεί από τη 17η αγωνιστική. Έλα όμως που το ματς τελικά δεν θα γίνει...


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της Ένωσης προχώρησε στην εκ νέου ματαίωση του ματς, επικαλούμενη το γεγονός ότι οι Παξινοί έχουν παραχωρήσει δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΚ, για τους σημερινούς αγώνες με την ΕΠΣ Λάρισας. Ωστόσο, εδώ υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια: Βάσει του Κανονισμού, η αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα θα δικαιολογούνταν να γίνει μόνο στην περίπτωση που ένα σωματείο έχει δώσει στις Μικτές Ομάδες από τρεις παίκτες και άνω. Επομένως, το Παξοί - Αστέρας Λιαπάδων θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη. Η μη τέλεση της αναμέτρησης, είναι πέρα για πέρα αντικανονική!


Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, στην οποία κάνει κουμάντο ο (βραβευμένος από τον κ. Σφακιανάκη!) Γεώργιος Κουλόπουλος, έκανε ένα ακόμη ατόπημα! Άνευ λόγου και αιτίας, το ΑΟ Παξοί - Αστέρας Λιαπάδων «μεταφέρεται» (καιρού επιτρέποντος) για την επόμενη Τετάρτη (13/3), ενώ σε εκκρεμότητα είναι και το εξ αναβολής παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής μεταξύ ΑΟ Παξών - Αχιλλέα Νυμφών, το οποίο εκτιμάται πως θα έχει διεξαχθεί μέχρι τον... Ιούνιο! Ας είμαστε αισιόδοξοι...


Το Πρωτάθλημα της Α1' Κατηγορίας έχει μπει στην τελική του ευθεία, όμως εκκρεμούν δύο εξ αναβολής αγώνες, που είναι πολύ σημαντικοί για την «υπόθεση-παραμονή». Την παρούσα χρονική στιγμή, η βαθμολογία είναι αλλοιωμένη, με αποκλειστική υπαιτιότητα της Διοίκησης Ποζίδη!

 

 


 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb