19/02/2019

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι του κερκυραϊκού στίβου

Η Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, την περασμένη Κυριακή (17/2), βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες της Κέρκυρας που διακρίθηκαν στον στίβο το 2018 σε Πανελλήνιο και Διεθνές Επίπεδο , καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες για την προσφορά τους στην Παιδεία και τον Αθλητισμό.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι, ενώ τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε ο Α΄ Ειδικός Γραμματέας, Θανάσης Ράπτης.


Το βασικό στοιχείο της εκδήλωσης, βεβαίως, ήταν οι βραβεύσεις. Και δεν ήταν μια και δύο, αφού οι διακρίσεις των Κερκυραίων αθλητών , μέσα στο 2018, ήταν πάμπολλες. Φυσικά, τα βλέμματα έκλεψαν,- και δικαίως-, τα δύο «χρυσά» κορίτσια, Σπυριδούλα Καρύδη και η Παναγιώτα Δόση, που ήταν πρώτες στη λίστα των βραβεύσεων. Επίσης, χρυσά αγαλματίδια απέσπασαν και οι Δημήτρης Μονόπωλης, Σπύρος Δουκατέλης, Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, Πολυάννα Τζιβανίδη, Σπύρος Ντουραχάνης, Φοίβος Ρέβης, Γιώργος Χαλικιάς, Ηρώ Βραδή, Πέτρος Πουλής, Γιώργος Μανάτος, Αλέξανδρος Βασιλάκης, Θανάσης Χαρίρ, Αγγελική Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Κασφίκη, Γιώργος Βραχλιώτης, Γιώργος Δόσης και Αγησίλαος Καρβούνης.


Επιπλέον, βραβεύτηκε και μέρος της ελίτ των Κερκυραίων προπονητών, όπως ο Παύλος Σκορδίλης, ο Θόδωρος Δόσης, ο Νίκος Μόσχος, ο Σταμάτης Σουβλάκης και ο Φίλιππος Τάντης. Ακόμη, τιμητικές βραβεύσεις υπήρξαν προς τον καθηγητή, αθλητικό παράγοντα και κριτή στίβου, . Χαράλαμπο Δημητριάδη, για την προσφορά του στη Παιδεία και τον Αθλητισμό, αλλά και προς τον ιατρό κ. Αναστάσιο Μάνεση για την προσφορά του με ασθενοφόρα της «Κλινικής Θεραπεία» κατά την διεξαγωγή των Αγώνων εντός και εκτός Σταδίου.


Τέλος, βραβεύτηκαν το 4ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας ,για την πρώτη θέση που κατέλαβαν στην Ομαδική βαθμολογία Αγοριών και Κοριτσιών αντίστοιχα, στους αναπτυξιακούς αγώνες Ανωμάλου Δρόμου του ΣΕΓΑΣ, που έγιναν προς τιμήν του Αρσένη Τσιμίνου, στις 2/12/2018.

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb