15/02/2019

Πανικός στη Διοίκηση Ποζίδη!

Σήμερα Παρασκευή (15/2), στην αίθουσα του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας, η οποία θεωρείται πολύ κρίσιμη, αφού ενδέχεται να δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.


Τους τελευταίους μήνες, οι φωνές αγανάκτησης είναι πάμπολλες, από πλευράς σωματείων, τα οποία διαμαρτύρονται για τα υψηλά παράβολα που έχει θεσπίσει η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη, διαμαρτύρονται για τις κάκιστες διαιτησίες, διαμαρτύρονται για τον απαράδεκτο προγραμματισμό των αγώνων, διαμαρτύρονται για το υπέρογκο εξοδολόγιο της διαιτησίας και τα εξοντωτικά πρόστιμα , διαμαρτύρονται για την προκλητική αδιαφορία της ΕΠΣΚ σχετικά με την άσχημη κατάσταση των γηπέδων. Μέσα σ' όλα αυτά, να προσθέσουμε ότι η Διοίκηση της Ένωσης έχει εκποιήσει το Αθλητικό Κέντρο στο Κανόνι, έχει επιβάλλει τον αποκλεισμό σε Μέσα Ενημέρωσης του νησιού (τρανό παράδειγμα η ιστοσελίδα μας) κι έχει ανοίξει μέτωπα με την ΕΠΟ (με κύρια συνέπεια τον «αφανισμό» της κερκυραϊκής διαιτησίας), συν το ότι έχει μπει στο στόχαστρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας, ενώ βασικό της χαρακτηριστικό είναι η αδιαφάνεια σε οικονομικά ζητήματα και η πλήρης ανοργανωσιά σε όλα τα επίπεδα.


Το ερώτημα, λοιπόν, είναι τι στάση θα κρατήσουν σήμερα τα σωματεία. Άραγε θα υπερψηφίσουν τον Οικονομικό και τον Διοικητικό Απολογισμό της ΕΠΣΚ, άρα η κατάσταση θα συνεχίσει ως έχει και ολοένα θα χειροτερεύει; Ή μήπως οι ομάδες θα καταψηφίσουν τους απολογισμούς, κάτι το οποίο θα επιφέρει την βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της Ένωσης ή ακόμη και την πτώση της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη;


Οι ομάδες, κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους! Δύναμη τους, είναι η ψήφος τους! Και απ' ότι πληροφορούμαστε, πολλές εξ αυτών ετοιμάζονται σήμερα να στείλουν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα!


Η Διοίκηση Ποζίδη, βρίσκεται σε πανικό. Γνωρίζει ότι τα έχει κάνει... κουλουβάχατα σε όλους τους τομείς και φοβάται την αντίδραση των σωματείων στην Γενική Συνέλευση. Τις τελευταίες εβδομάδες, στελέχη της πλειοψηφίας τηλεφωνούν στα σωματεία και εκλιπαρούν για στήριξη και για ψήφο εμπιστοσύνης. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα δεν ορίζεται στους αγώνες της Α1' Κατηγορίας ο διαιτητής Νικόδημος Καββαδίας, που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε πολλές ομάδες, πλήττοντας την αξιοπιστία της ΕΠΣΚ.

 

 

Για το τέλος, θα αναφέρουμε τούτο: Στις Γενικές Συνελεύσεις άλλων Ενώσεων, έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να τηλεφωνούν τα μέλη της εκάστοτε Διοίκησης στα σωματεία και να τα απειλούν ότι εάν δεν υπερψηφίσουν τους Απολογισμούς της, τότε θα συναντήσουν εμπόδια στους στόχους τους, είτε αφορά τον τίτλο, είτε αφορά την άνοδο, είτε αφορά την παραμονή. Ελπίζουμε εδώ στην Κέρκυρα να μην έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και οι ομάδες να ψηφίσουν δίχως πιέσεις ή διλήμματα...

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
21
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb