07/02/2019

Άραγε, η Γενική Συνέλευση θα δώσει απαντήσεις;

Η ΕΠΣ Κέρκυρας, πρόκειται να πραγματοποιήσει στις 15 Φεβρουαρίου την Τακτική Γενική Συνέλευση της. Μέχρι εδώ όλα καλά! ωστόσο, το σκηνικό εφέτος αναμένεται να είναι περίεργο και ...μυστηριώδες!


Οι λόγοι ; Να ξεκινήσουμε κατ΄ αρχάς από το πόσο δυσαρεστημένα είναι αρκετά σωματεία από την Διοίκηση Ποζίδη, σε τρείς τουλάχιστον πολύ βασικούς τομείς: τον οικονομικό τον διαιτητικό και τον οργανωτικό . Αυτοί οι σύλλογοι λοιπόν που καταδικάζουν τις συμπεριφορές των διοικούντων της Ένωσης, καλούνται τώρα να ψηφίσουν αν συμφωνούν ή όχι με αυτό που πραγματικά βιώνουν!!!


Το ερώτημα είναι απλό. Θα εναντιωθούν ή μήπως θα συναινέσουν για ακόμη μια φορά στην «δικτατορική» συμπεριφορά των... αφεντάδων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, διότι ενδεχομένως θα φοβηθούν ότι δεν θα τύχουν αντικειμενικής συμπεριφοράς αλλά εκδικητικής;;; γιατί δυστυχώς και τέτοια δείγματα γραφής υπάρχουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ... Ένα τρανό παράδειγμα που αφορά το νησί μας είναι ο Αετός Κουσπάδων. Όλοι θυμόμαστε πόσο δυναμικό ήταν το παρόν του συγκεκριμένου συμπαθούς σωματείου, το οποίο όμως πριν από περίπου δυο χρόνια υποχρεώθηκε να... βάλει λουκέτο και να εξαφανισθεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κέρκυρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβαιναν τότε εις βάρος του αμέσως μετά τις εκλογές του Δεκέμβρη του 2016.


Κάποιοι «ξενόφερτοι» παράγοντες, επειδή έχουν μια καρέκλα, βουλώνουν τα στόματα των συλλόγων που τολμούν (άκουσον-άκουσον) να παραπονεθούν με επίσημες ανακοινώσεις, για τα εγκλήματα και τις κατάφορες αδικίες από πλευράς των διαιτητών , με την συνήθη τακτική του... «Καλείσθε να ανακαλέσετε, αλλιώς θα υποστείτε τις συνέπειες!!!» Και τα άμοιρα τα σωματεία τρέχουν μετά να... μπαλώσουν τα πράγματα, απλά και μόνο για να μην υποστούν τις δυσάρεστες συνέπειες!


Πολλοί εκ των δυσαρεστημένων συλλόγων στις προ διετίας και κάτι εκλογές είχαν τα τυχερά τους. Και ο νοών, νοείτο, όμως, κάποια στιγμή το πηγάδι στέρεψε και πλέον άνθρωποι της βιοπάλης είναι με το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα της ομάδας που αγαπούν και υπηρετούν, στερώντας από τον εαυτό τους η τις οικογενειές τους ένα πολύ σεβαστό ποσόν.

Τα... υπεράνω πάσης υποψίας άτομα, άραγε σε αυτήν την Γενική Συνέλευση θα λύσουν τα ερωτηματικά που αιωρούνται στον αέρα εδώ και πολύ καιρό;;; Όπως π.χ ,πόσα τελικά χρήματα εστάλησαν στους πυρόπληκτους της Αθήνας; Από ποια πηγή εσόδων πληρώθηκαν τα πρόστιμα που επέβαλε η ΕΠΟ στους κ.κ Ποζίδη και Κουλόπουλο;;; Όλα αυτά τα πρόστιμα που εισπράττονται από την Ένωση που ακριβώς διατίθενται; Γιατί το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της ΕΠΣΚ πέρασε σε χέρια ιδιωτών; Μήπως για να εισπραχθούν περισσότερα χρήματα, ούτως ώστε να βοηθηθούν τα σωματεία;;; ή μήπως για να βελτιωθούν έστω και υποτυπωδώς τα τρισάθλια γήπεδα;;;


Τα ερωτηματικά, πολλές φορές δεν απαντώνται με λόγια, διότι οι πράξεις μιλούν. Από κεί κα πέρα, θα περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την στάση που θα τηρήσουν οι ομάδες.

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
26
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb