06/02/2019

Στις 15 Φλεβάρη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΚ

Την μεθεπόμενη Παρασκευή (15/2) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κέρκυρας . Η σχετική πρόσκληση της Ένωσης προς τα σωματεία-μέλη της, έχει ως ακολούθως.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, έχοντας υπόψη: •την αθλητική νομοθεσία •το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας. •τη σχετική απόφασή του της 10.1.2019 καλεί σε εφαρμογή του άρθρου 24 του καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ,τα σωματεία - μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 18.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) στο Φαληράκι - Κέρκυρα.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: 1.επικύρωση των πληρεξούσιων εγγράφων των αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών. 2.διορισμός τριών (3) γραμματέων για την τήρηση κι επικύρωση των πρακτικών. 3.έκθεση διοικητικού απολογισμού 4.έγκριση διοικητικού απολογισμού 5.έκθεση οικονομικού απολογισμού 6.έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής 7.έγκριση οικονομικού απολογισμού 8.έγκριση προϋπολογισμού του επόμενου έτους. Προεδρεύων της Γ.Σ. είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η προβλεπόμενη απαρτία η ΤΑΚΤΙΚΗ Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα (Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019), ώρα 19.00 και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης (άρθρο 27 παρ. 2 ισχύοντος καταστατικού Ε.Π.Σ.Κ). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νόμιμα ορισθέντες αντιπρόσωποι των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 21 και 22 του ισχύοντος καταστατικού της Ε.Π.Σ.Κ.


Οι ορισμοί των αντιπροσώπων μελών (τακτικό και αναπληρωματικό μέλος) που γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. των σωματείων θα κατατεθούν στην Ε.Π.Σ. Κέρκυρας το αργότερο προ τριών ημερών από τη Γ.Σ μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής, με το ειδικό πληρεξούσιο έγγραφο του αντιπροσωπευόμενου σωματείου - μέλους, που αποστέλλεται. Η προθεσμία αυτή λήγει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 (στις 9 μ.μ).


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος , Παναγιώτης Ποζίδης
Ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Κουλόπουλος»

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
26
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb