03/02/2019

Η Διοίκηση Ποζίδη «έθαψε» την καταγγελία κατά Σφακιανάκη!

Το ότι η Διοίκηση του Παναγιώτη Ποζίδη δεν ασκεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο τα καθήκοντάς της, με συνέπεια να δημιουργούνται πάσης φύσεως προβλήματα στον χώρο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, είναι γνωστό εδώ και τρία χρόνια. Προέκυψε τώρα μία ακόμη περίπτωση, που αυτή την φορά αφορά την ιστοσελίδα μας.


Το CORFUCORNER.GR, την Πέμπτη 24/1/2019 είχε καταθέσει έγγραφο στην Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, καταγγέλοντας την πρωτοφανή και αντισυνταγματική απόφαση του κ. Ιωάννη Σφακιανάκη (ενός εκ των μισθωτών του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι) να απαγορέψει στους συνεργάτες του site μας είτε να φωτογραφίζουν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που διεξάγονται εκεί, είτε να επικοινωνούν στο σταθερό τηλέφωνο του γηπέδου, για να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα των παιχνιδιών. Κάτι το οποίο είναι πέρα για πέρα αντικανονικό και συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά!


Η εκπρόσωπος της ιστοσελίδας μας, που κατέθεσε την καταγγελία στην γραμματέα της Ένωσης, πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 89. Επρόκειτο για ένα καθ' όλα επίσημο έγγραφο και άρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΚ ήταν υποχρεωμένο να συζητήσει την καταγγελία στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του.


Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας συνεδρίασε πέντε μέρες αργότερα, δηλαδή την περασμένη Τρίτη (29/1/2019) και αυτό που συνέβη, ήταν απίστευτο και σκανδαλώδες! Το Συμβούλιο ασχολήθηκε με ορισμένα ήσσονος σημασίας θέματα, όμως από ‘κει και πέρα, όχι μόνο δεν εξέτασε την καταγγελία κατά Σφακιανάκη, αλλά το έγγραφο ήταν... εξαφανισμένο! Η Διοίκηση Ποζίδη το είχε «θάψει»!


Αυτό που έγινε, ήταν πάρα πολύ σοβαρό και παραβαίνει κατάφωρα τον Κανονισμό και το καταστατικό της ΕΠΣ Κέρκυρας!!!


Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, κάπου το αναμέναμε ότι η Ένωση θα προέβαινε σε μια τέτοια κίνηση. Διότι, μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, δηλαδή την Κυριακή 27/1/2019, ο κ. Ιωάννης Σφακιανάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχε βραβεύσει τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΚ, κ. Γεώργιο Κουλόπουλο, για την (δήθεν) προσφορά του στο κερκυτραϊκό ποδόσφαιρο. Πέραν τούτου, όπως μαθαίνουμε, ο κ. Κουλόπουλος ξημεροβραδιάζεται στο ενωσιακό γήπεδο, το οποίο έχει γίνει... δεύτερο σπίτι του! Τι περιμένατε, λοιπόν; Ότι θα έμπαινε στον κόπο ο (εξ Ηλείας) παράγοντας της Ένωσης να... μαλώσει τον (εξ Αθηνών) ενοικιαστή του Αθλητικού Κέντρου, ο οποίος εμποδίζει κάποιους Κερκυραίους εκπροσώπους του Τύπου να κάνουν τη δουλειά τους; Όχι βέβαια...


Επειδή, όμως, το έγγραφο φαίνεται πως έκανε... φτερά, το site μας προχώρησε σε μια επιπλέον ενέργεια, παραδίδοντας την καταγγελία εναντίον Σφακιανάκη σε μέλη της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΚ και ζητώντας τους να θέσουν το θέμα προς συζήτηση στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Από ‘κει κι έπειτα, επιφυλασσόμαστε να κάνουμε προσφυγή κι επίσημη αναφορά στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, για τη στάση που τηρεί η Διοίκηση Ποζίδη.

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb