03/02/2019

Με πέναλτι του Μπούα, ο Νέος 2017 1-0 τις Μπενίτσες

Ο Νέος 2017 νίκησε δύσκολα με 1-0 τον ΑΠΣ Μπενίτσες κι έμεινε «ζωντανός» στη... μάχη του τίτλου της Α' Κατηγορίας.


Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (2/2), στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, που αποτελεί το «σπίτι» αμφοτέρων των ομάδων και με τους Μπενιτσιώτες του Σπύρου Γιαννούλη να είναι τυπικά γηπεδούχοι.


Η έκβαση της αναμέτρησης, ουσιαστικά κρίθηκε στο 21ο λεπτό, όταν ο Περικλής Σκεύης ξεχύθηκε στην περιοχή των Μπενιτσών, αλλά ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, τον τράβηξε ο Ανδρέας Τσολάκης. Ο διαιτητής Κώστας Τόμπρος έδειξε το σημείο του πέναλτι, αποβάλλοντας παράλληλα τον Τσολάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Δημήτρης Μπούας, που ήταν εύστοχος, «γράφοντας» το 0-1 για το «συγκρότημα» του Νίκου Μοσχονά, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.


Να σημειωθεί ότι οι Μπενιτσιώτες ζήτηαν πέναλτι από τον Τόμπρο, σε δύο περιπτώσεις.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


Σημείωση: Το CORFUCORNER.GR δεν θα κάνει φωτογραφικό αφιέρωμα στο παραπάνω παιχνίδι, λόγω του πρωτοφανούς, αντικανονικού και αντιδεοντολογικού αποκλεισμού της ιστοσελίδας μας από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ, έπειτα από απόφαση του κ. Ιωάννη Σφακιανάκη (εκ των μισθωτών του γηπέδου), γεγονός που παρεμποδίζει την προβολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των κερκυραϊκών σωματείων.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
21
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb