02/02/2019

Ο Τόμπρος «άρχοντας» στο Αχιλλέας Νυμφών – Οδυσσέας Αυλιωτών

Τον Κώστα Τόμπρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας για να διευθύνει τον αγώνα μεταξύ Αχιλλέα Νυμφών - Οδυσσέα Αυλιωτών, που είναι μία από τις σπουδαιότερες αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής της Α1' Κατηγορίας.


Πρόκειται για το ντέρμπι του βορρά, για ένα ματς με ιδιαιτερότητες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (3/2), στο Δημοτικό γήπεδο Νυμφών, στις 15:00.


Έχουμε διατυπώσει πάρα πολλές φορές την άποψή μας ότι ο Τόμπρος είναι ένας εξαιρετικός και πολύ ποιοτικός ρέφερι, που κοσμεί την κερκυραϊκή διαιτησία. Πριν από επτά μήνες αδικήθηκε κατάφωρα, όταν η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ τον απέπεμψε (άνευ λόγου και αιτίας) από τους πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών. Τεράστια ευθύνη σ' αυτή την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, φέρει η ΕΠΣΚ και η Διοίκηση Ποζίδη, που στάθηκε ανίκανη να τον προστατέψει.


Να σημειωθεί ότι την προπερασμένη Παρασκευή, ο Κώστας Τόμπρος έκλεισε τα 37 του χρόνια, καθώς είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου του 1982.

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
26
Αύγουστος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb