04/01/2019

«Ολύμπιοι» οι Μυρίλλας και Κατσαρός!

Τις δύο πρώτες του «χειμερινές» μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο Όλυμπος, εντάσσοντας στο ρόστερ του τους Αλέξανδρο Μυρίλλα και Σπύρο Κατσαρό.


Ο Μυρίλλας είναι 27 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού-χαφ και του στόπερ, ενώ ο Κατσαρός (για τον οποίο είχαμε γράψει και την προηγούμενη εβδομάδα) είναι 38 χρονών και παίζει στην επίθεση. Αμφότεροι προέρχονται από τον ΟΦΑΜ.


Πρόκειται για δύο πολύ αξιόλογους και ποιοτικούς παίκτες, με πάμπολλες εμπειρίες και πλούσιες «παραστάσεις» στην καριέρα τους, οι οποίοι ενισχύουν σε τεράστιο βαθμό τη μεσοαμυντική γραμμή και την γραμμή κρούσης της πρωτοπόρου ομάδας της Α' Κατηγορίας.


Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΕ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ KEΡKYΡAΣ, με υπεύθυνο προπονητή τον Κώστα Αγάθο. Η Σχολή διδάσκει το παραδοσιακό καράτε WADO RYU (που πλέον είναι Ολυμπιακό), σε τμήματα παιδικά, ανδρών - γυναικών και αγωνιστικό (σπορ καράτε). Εδρεύει στον Άγιο Ματθαίο, πλησίον του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τηλέφωνο: 6932 71 60 66


• ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ: Ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
20
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb