02/01/2019

Η αίθουσα Τύπου έγινε... απλώστρα ρούχων!

Φωτογραφία αρχείου

Υποτίθεται ότι η Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας παραχώρησε το Αθλητικό Κέντρο του Κανονιού σε ιδιώτες, προκειμένου να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί. Ωστόσο, στο θέμα της εξυπηρέτησης των αναγκών του Τύπου, το γήπεδο ολοένα και... οπισθοδρομεί!

 

Αλλά ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Την περασμένη Κυριακή (30/12) πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στον ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα και τους Επίλεκτους του νησιού. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, οι δημοσιογράφοι πήγαν στην αίθουσα Τύπου, για τις δηλώσεις των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των διοργανωτών, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Όμως, προς μεγάλη τους έκπληξη, είδαν πως επάνω στο γραφείο και στις καρέκλες υπήρχαν απλωμένες φανέλες, σορτς, φόρμες και σακ-βουαγιάζ!


Η αίθουσα Τύπου του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΚ, είχε μετατραπεί σε... απλώστρα ρούχων! Φυσικά, δεν ήταν εφικτό να γίνουν δηλώσεις εκεί. Έτσι, οι αθλητικογράφοι βγήκαν έξω από το κτίριο, αλλά προς απογοήτευσή τους διαπίστωσαν ότι είχαν φύγει από το γήπεδο οι προπονητές των δύο ομάδων (Δημήτρης Σπανός και Γιάννης Χονδρογιάννης), προφανώς επειδή νόμιζαν πως η συνέντευξη Τύπου είχε ματαιωθεί, επειδή η αίθουσα δεν ήταν διαθέσιμη. Τελικά, δηλώσεις έκανε μόνον ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Νίκος Κρητικός, καθώς και οι εκ των διοργανωτών, Νίκος Χρυσικόπουλος και Γιώργος Κουλόπουλος. Οι τρεις τους, όπως και οι δημοσιογράφοι και οι κάμεραμεν, ήταν όρθιοι, μέσα στο κρύο, δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο.


Το συμβάν της Κυριακής, προκάλεσε πολύ άσχημες εντυπώσεις, αφού κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε τη δουλειά των εκπροσώπων του Τύπου, ούτε τη σημαντικότητα του αγώνα.


Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι προσπαθούν να δυσχεράνουν το έργο των ΜΜΕ. Υπενθυμίζουμε πως όταν πριν από μερικές εβδομάδες είχε επικοινωνήσει με το ενωσιακό γήπεδο ένας συνεργάτης της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ρωτήσει για το αποτέλεσμα ενός ματς της Α' Κατηγορίας, του είχε απαντήσει στο τηλέφωνο ένας κύριος που του συστήθηκε ως Σφακιανάκης και ο οποίος του απαγόρεψε να ξανατηλεφωνήσει!

 

Θα θέλαμε, λοιπόν, να μας διευκρινήσει η Διοίκηση Ποζίδη αν μεταξύ των όρων του συμβολαίου που υπογράφηκε τον περασμένο Ιούνη, για την παραχώρηση του Αθλητικού Κέντρου, είναι και η μη παροχή εξυπηρέτησης στους ανθρώπους του Τύπου, που δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ενημέρωση του κόσμου.


 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
20
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb